Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 14 ianuarie: Săgetătorii vor refuza să accepte că au făcut o greşeală

Berbecii sunt într-o formă excelentă şi vor ieşi în evidenţă prin tot ceea ce vor face.

Vezi și

Berbecii sunt într-o formă excelentă şi vor ieşi în evidenţă prin tot ceea ce vor face. Nu sunt obişnuiţi să fie în centrul atentiei, dar de data aceasta admiraţia celor din jur îi va face să se simtă excelent.

****

Taurii înţeleg astăzi că vorbele sunt doar vorbe, şi pentru a-şi demonstra iubirea faţă de partener au nevoie de fapte concrete. Răbdarea şi grija de care dau dovadă duc relaţia într-o direcţie bună.

****

Pe acelaşi subiect

După o săptămână încărcată, Gemenii vor să se relaxeze. Pun la cale o ieşire cu prietenii la spa, însă există posibilitatea ca planurile lor să fie spulberate de un telefon.

****

Racii vor fi nevoiţi să facă astăzi nişte cumpărături. Indicat ar fi să nu vă lăsaţi purtaţi de val şi să faceţi unele cheltuieli ce nu îşi au rostul.

****

Astăzi Leii se vor axa mai mult pe activităţile casnice. Există posbilitatea să fie nevoiţi să repare anunite lucruri pe care le-au tot amânat.

****

Fecioarele au parte de multă linişte în plan sentimental. Situaţiile conflictuale de până acum s-au rezolvat. Aşadar nu le rămâne decât să se bucure de persoana iubită.

****

Balanţele vor avea parte de o zi perfectă pentru drumeţii! Fie că e vorba doar de o escapadă de o zi sau de o călătorie mai lungă, aceşti nativi se vor întoarce cu bateriile încărcate.

****

Şi Scorpionii vor avea parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Veştile bune încep să apară de dimineaţă şi sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

****

Săgetătorii vor refuza să accepte că au făcut o greşeală şi vor continua să caute un vinovat. Aşa că astăzi vor fi preocupaţi de această problemă şi vor ignora tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

****

Capricornii sunt foarte relaxaţi şi se vor bucura de ziua de Duminică după o săptămână agitata. Este posibil să plece din oraş într-un loc mult mai liniştit.

****

Este o zi în care Vărsătorii privesc partea plină a paharului. Şi cu o aşa stare de bine sunt posibile surprize plăcute, cadouri şi întâlniri neprevăzute.

****

Iar pentru Peşti se anunţă o zi plină de provocări. Seara însă le va aduce bucurie şi relaxare alături de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 14 ianuarie: Săgetătorii vor refuza să accepte că au făcut o greşeală