Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 16 octombrie: Săptămâna începe cu SCHIMBĂRI MAJORE. O zodie trebuie să se ferească de decizii

de Redactia Observator

la 16.10.2017 , 12:27

Berbecii sunt cheltuitori astăzi şi riscă să-şi irosească toate economiile. Trebuie să fie prudenţi şi cumpătaţi.

Taurii sunt plini de optimism şi au si de ce! Le merge perfect din punct de vedere financiar dar şi sentimental. Spre seară vor primi o veste bună!

Germenii încep săptămâna cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atenţi cum îşi aleg cuvintele, altfel vor stârni o furtună.

Vezi și

Nativii Rac au succes în afaceri dar şi în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşesc să facă schimbări majore atât în casă, cât şi în plan financiar.

Pe acelaşi subiect

Leii sunt dispuşi să facă schimbări radicale în viaţa lor, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Nu trebuie să devină foarte selectvi pentru că riscă să rămână singuri.

Fecioarele vor întâmpina astăzi probleme de natură birocratică. Este recomandat să îşi păstreze calmul pentru că aşa vor rezlva toate problemele.

Balanţele au prea multe probleme de rezolvat astăzi. Ar fi bine să se relaxeze mai mult şi să se bucure de compania prietenilor.

Scorpionii au succes în toate activităţile casnice şi mai mult decât atât îşi fac planuri de viitor cu persoana iubită.

Săgetătorii au suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Au ambiţia să meargă până la capăt, indiferent de obstacole.

Capricornii vor fi dezamăgiţi din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor, însă nu trebuie să se descurajeze, astăzi nu este o zi bună pentru afaceri.

Este o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii pentru Vărsători, însă este recomandat să nu îşi neglijeze partenerul de viaţă.

Iar Peştii nu trebuie să-şi planifice treburi importante pentru astăzi pentru că nu îşi vor respecta programul. Au nevoie de multă linişte şi abia apoi lucrurile vor decurge aşa cum îşi doresc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 16 octombrie: Săptămâna începe cu SCHIMBĂRI MAJORE. O zodie trebuie să se ferească de decizii