Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 22 martie. Săgetătorii, sfătuiți SĂ SE ABȚINĂ de la comentarii!

Fecioarele dau cele mai bune sfaturi astăzi. Au o intuiţie surprinzătoare şi le vor fi de mare ajutor celor aflaţi în dilemă.

Vezi și

Fecioarele dau cele mai bune sfaturi astăzi. Au o intuiţie surprinzătoare şi le vor fi de mare ajutor celor aflaţi în dilemă.

Berbecii sunt siguri pe ei şi vor reuşi cu uşurinţă să-şi intimideze partenerii de afaceri în discuţii. La capitolul finanţe, se întrevăd ceva câştiguri serioase.

Nici Taurii NU stau deloc rău astăzi, nişte investiţii făcute în trecut vor contribui la mărirea bugetului.

Gemenii NU ştiu de ce să se apuce mai întâi. Au amânat mai multe proiecte, iar acum NU le mai fac faţă. Cu răbdare, se va rezolva totul.

Racii îşi doresc mai mult timp liber pe care să-l petreacă alături de familie, însă activităţile profesioanle îi solicită la maximum şi îi ţin până seara târziu la birou.

Leii sunt foarte inspiraţi, au idei bune de afaceri, dar NU au şi partenerii alături de care să le demareze. Spiritul lor de convingere îi va scoate din încurcătură.

Fecioarele dau cele mai bune sfaturi astăzi. Au o intuiţie surprinzătoare şi le vor fi de mare ajutor celor aflaţi în dilemă.

Balanţele vor avea parte de o surpriză plăcută astăzi. În cea de-a doua parte a zilei se întrevede şi o scurtă călătorie în interes personal.

Scorpionii vor fi calmi şi pozitivi azi, se pare că nimic NU îi va putea scoate din această stare, şi bine fac, pentru că stresul le-a dat mari bătăi de cap în ultima vreme şi ar fi momentul să se relaxeze puţin.

Nativii din zodia Săgetător vor fi implicaţi în anumite discuţii cu cei dragi, sfatul meu este să vă abţineţi de la cometarii pentru a NU primi reproşuri. Este posibil să aveţi o surpriză plăcută, dacă veţi accepta să îi ascultaţi.

În schimb Capricornii sunt foarte confuzi azi, parcă nimic din ce spun şi din ce fac NU este bine, dar calmul şi răbdarea de care vor da dovată le va aduce numai satisfacţii.

Vărsătorii au de terminat proiecte importante astăzi şi se vor concentra numai pe asta. Prin urmare vor fi cam tăcuţi şi absenţi în discuţiiile de la locul de muncă.

Iar Peştii se confruntă cu ceva probleme de sănătate, NU grave, însă ar trebui să acorde mai multă atenţie acestui capitol. La serviciu NU vor fi în formă maximă tocmai din acest motiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 22 martie. Săgetătorii, sfătuiți SĂ SE ABȚINĂ de la comentarii!