Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 9 martie 2018. Peştii vor avea o zi foarte bună pentru relaţia personală

Peştii vor avea o zi foarte bună pentru relaţia personală.

de Redactia Observator

la 09.03.2018 , 09:43

Peştii vor avea o zi foarte bună pentru relaţia personală. Evenimentele din perioada asta îi apropie de persoana iubită şi împreună vor pune bazele a ceva solid.

Berbecii au atât de multe gânduri, încât NU reuşesc să se concentreze asupra muncii. Colectivul din care fac parte le ofere tot sprjinul.

Ziua va fi destul de plictisitoare pentru Tauri, dar se va încheia cu o petrecere sau cu o întâlnire cu prietenii. Sunt oameni pe care NU i-au vazut de mult, aşa că vor avea multe de recuperat.

Vezi și

Gemenii parcurg o perioadă bună din punct de vedere financiar. E posibil să primească nişte bani la care NU se aşteptau şi se gândesc să îi investească într-o mică afacere.

Pe acelaşi subiect

Racii urmează să facă o mica excursie, insa NU sunt siguri de destinatiei în care vor merge.

Şi Leii se pregătesc cu mult spor de vacanţa pe care au plănuit-o de ceva vreme. Nu le rămâne decât să intre în starea de vacanţă şi.. să pornească la drum.

Originalitatea Fecioarelor îşi spune cuvântul astăzi. Nu vor ţine cont de părerea celorlalţi şi se vor comporta exact cum simt, ceea ce le oferă o stare de bine.

Dragi Balanţe ziua de astăzi vi se pare cam dificilă şi aţi vrea să fugiţi de probleme, dar la amiază un cunoscut vă poate ajuta cu o idee genială, care o să vă uşureze munca.

Scorpionii simt că situaţia actuală NU se mai potriveşte cu aspiraţiile lor. Este posibil să fie nevoiţi să facă o schimbare şi cel mai probabil aceasta va avea loc pe plan profesional.

Progresul făcut în ultima vreme le va da curaj Săgetătorilor să continue în acelaşi ritm. Chiar dacă este cam obositor, ei se vor concentra doar asupra rezultatului.

Dragi Capricorni aveţi o zi norocoasă şi treceţi cu bine peste toate dificultăţile. Nu aţi mai avut de mult tip o zi în care toate să iasă exact aşa cum vă doriţi.

Iar pentru Vărsători aspectul fizic este prioritar astăzi! Fie că vor începe o dietă sau vor face un abonament la sală, ei sunt pregătiţi de schimbare, aşa cum şi-au propus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 9 martie 2018. Peştii vor avea o zi foarte bună pentru relaţia personală