Antena Meniu Search
x

Au apărut AŞA la plajă şi au ÎNCINS SPIRITELE! Cele mai FIERBINŢI imagini surprinse la malul mării, în lenjerii AMEŢITOARE

Vara şi-a intrat deja de ceva timp în drepturi, sezonul estival se apropie de vârf, iar piscinele şi plajele de la malul mării sunt luate cu asalt în fiecare zi! Acolo unde, bineînţeles, costumele de baie care de care mai îndrăzneţe, fac senzaţia verii.

Vara şi-a intrat deja de ceva timp în drepturi, sezonul estival se apropie de vârf, iar piscinele şi plajele de la malul mării sunt luate cu asalt în fiecare zi! Acolo unde, bineînţeles, costumele de baie, care de care mai îndrăzneţe, fac senzaţia verii.

Colorate sau mai sobre, care acoperă mai mult din corp ori care lasă cât se poate de mult din formele apetisante la vedere, costumele de baie pun în valoare corpurile bine sculptate ale fetelor din galeria foto de mai sus. 

Pentru a afla care sunt tendinţele verii 2017 în materie de lenjerii ameţitoare, dar şi cele mai fierbinţi imagini de la malul mării, click aici! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Au apărut AŞA la plajă şi au ÎNCINS SPIRITELE! Cele mai FIERBINŢI imagini surprinse la malul mării, în lenjerii AMEŢITOARE