Antena Meniu Search
x
LIVE

Inna, talent urias intr-un corp mic

Un talent urias, ascuns intr-o statura de copil. Inna are intreaga Europa la picioare si a ajuns cunoscuta si in cele mai indepartate colturi ale lumii. A ramas, insa, modesta. Invitat special al lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei , ea a aratat tuturor ca este un mare artist

la 10.05.2013, 09:23
Vezi și

Toata lumea a fost uimita de ascensiunea uimitoare a Innei. Nimeni, insa, mai mult ca ea. Succesul a venit odata cu prima piesa lansata la radio si care s-a aflat luni intregi pe buzele tuturor.: acum cinci ani, piesa “HOT”. “Eram in Costinesti, inca lucram la agentia de imobiliare, a auzit mama prima data”, a povestit artista.

In ciuda succesului imens, pe care l-a cunoscut rapid, Inna nu s-a schimbat. Este plina de viata, dar mai ales de umor. Nu isi imagineaza viata fara muzica, dar vrea sa isi puna in valoare si talentul de imitator. A gasit un partener ideal in persoana lui Mircea Badea. “Imi place sa fac oamenii fericiti, tot timpul fac pe cineva sa rada, imi place sa vad oamenii fericiti, eu nu sunt niciodata trista”.

A semnat de curand cu casa de discuri Warner, una dintre cele mai mari din lume. Stie, insa, ca poate ajunge mai departe. A promis ca nu va uita emisiunea "Sinteza Zilei" si prietenii de la Antena 3, atunci cand ca ajunge cea mai cunoscuta cantareata din lume.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Inna, talent urias intr-un corp mic

Exclusiv

Îndemnul lui Mircea Geoană, numărul 2 în NATO, pentru România

Îndemnul lui Mircea Geoană, numărul 2 în NATO, pentru România