Antena Meniu Search
x

Irinel Columbeanu, presupusă victimă a unui jurnalist

Irinel Columbeanu a ajuns în faţa procurorilor DIICOT. E parte vătămată într-un dosar în care el îl acuză pe un jurnalist că i-a violat corespondenţa. Pe un site, au fost publicate mesaje dintre el şi Monica Gabor, din care s-ar fi putut înţelege că divorţul lor a fost o înscenare, pentru a-şi proteja averea.

Vezi și

Irinel Columbeanu a ajuns în faţa procurorilor DIICOT. E parte vătămată într-un dosar în care el îl acuză pe un jurnalist că i-a violat corespondenţa. Pe un site, au fost publicate mesaje dintre el şi Monica Gabor, din care s-ar fi putut înţelege că divorţul lor a fost o înscenare, pentru a-şi proteja averea 

Erau discuţii din 2012. Când Monica visa să devină un star în oraşul îngerilor. O înţelegere de care ar fi trebuit să ştie doar ei doi. Însă schimbul de mesaje a ajuns în presă. Şi, spune millionarul, ar fi reieşit din discuţiile lor că şi-a plănuit divorţul pentru a-şi proteja averea de creditori.

Acum, plângerea lui a ajuns la DIICOT. Se fac cercetări pentru violarea corespondenţei. A fost în faţa procurorilor şi e gata să ajungă şi la judecată, dacă va fi cazul. Spune că se concentrează şi pe afaceri. Viaţa personală e în planul doi.

Despre viaţa mamei copilului său, omul de afaceri povesteşte că nu mai ştie prea multe. Pe pagina ei de facebook, fosta doamnă Columbeanu vorbeşte des despre. Mr. Pink. Iubitul ei a plecat acum să-i viziteze ţara de origine. China

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Irinel Columbeanu, presupusă victimă a unui jurnalist