Antena Meniu Search
x

Irinel Columbeanu si Monica Gabor au facut pace

Dupa mai bine de trei luni, Monica Gabor si-a strans din nou fiica in brate. O surpriza de proportii a venit chiar de la Irinel Columbeanu, care si-a dus fiica, personal, la mama ei

Vezi și

Dupa saptamani intregi de silentio stampa, miliardarul de la Izvorani a rupt tacerea, in exclusivitate, pentru Observator. Spune ca nu ii poarta pica fostei lui sotii si nici nu o judeca pentru ca si-a parasit copilul.

"N-am avut foarte mult timp sa stam de vorba. A fost cu ocazia cand am dus-o eu pe Irina la ea, sa o vada", a povestit Irinel Columbeanu.

Iar Monica nu a pierdut timpul. A profitat de fiecare clipa petrecuta langa fiica ei. N-a ezitat sa le impartaseasca fericirea si prietenilor virtuali: "Irina e cea mai talentata fetita din lume. Nu numai ca e foarte inteligenta, are si cel mai pur suflet. Irina va ramane pentru totdeauna dragostea vietii mele! Nu-i asa ca picteaza foarte frumos?"

De dragul fetitei, Irinel Columbeanu pare ca vrea sa ingroape securea razboiului. Vorbeste relaxat, dar rezervat despre cea pe care a iubit-o si care i-a fost sotie. Spune ca nici nu o executa, desi presa a vuit in ultimele zile despre ei. Numele celor doi fosti soti apare intr-un dosar in care se cere executarea silita a Monicai. S-a vehiculat ca ea nu i-ar fi platit fiicei sale pensia alimentara.

Si tot avocatii au de furca si cu celelalte procese de pe rolul Instantelor. Gurile rele spun ca Irinel Columbeanu ar avea probleme in afaceri si datorii si mai mari, desi acesta neaga sa vorbeasca despre aceste probleme.

Monica fosta Columbeanu e de doi ani in America. A revenit acasa recent special sa isi revada fiica, iar fostul sot i-a facut una dintre cele mai frumoase surprize: "Din punctul meu de vedere, poate sa o vada oricand".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Irinel Columbeanu si Monica Gabor au facut pace