Antena Meniu Search
x

Video Iulia Albu, mărturii sincere din platoul Observator. Criticul de modă, victima bullyingului în copilărie: "Este greu pentru orice copil care trece prin această situaţie"

Cel mai controversat critic de modă a sosit în premieră în platoul Observator. O puteţi cunoaşte astăzi pe Iulia Albu exact aşa cum este ea, dincolo de comentariile... acide şi de ţinutele şi machiajele extravagante. 

de Redactia Observator

la 12.07.2021, 14:10

Vezi și

Cât de tare iubeşte moda? Atât de mult încât a lăsat deoparte o posibilă carieră de avocat, de notar, de procuror sau de judecător, căci la bază este absolventă de Drept. Totuşi, astăzi Iulia Albu dă verdictul în lumea fashion! 

Care este diferența între omul Iulia Albu și personajul Iulia Albu?

"Sunt o persoană extrem de normală, nu am o viaţă atât de ieşită din comun, probabil diferă câteva lucruri. Bine, poate animalele pe care le am"

Cum e să creşti un cameleon? 

Pe acelaşi subiect

"Nu mai am cameleonii. Este o poveste tristă, dar foarte amuzantă cumva. Erau foarte bine, n-aveau nicio problemă şi veterianul mi-a spus că trebuie să le fac un detartaj. Le-am făcut acel detartraj şi acel aparat le-a distrus ochii şi au murit. A murit şi cocoşul, a murit."

Te-ai simţit confortabilă în toată această perioadă în care ai ieşit în evidenţă? 

"Toţi suntem obişnuiţi cu bullyingul, eu am avut parte de bullying din copilărie, am trecut peste asta dificil, este greu pentru orice copil care trece prin această situaţie. Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă.  Eu sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mait are din parcare, dar să nu uităm că prcarea era goală aici în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine".  

Urmăriţi interviul integral în amterialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Iulia Albu, mărturii sincere din platoul Observator. Criticul de modă, victima bullyingului în copilărie: "Este greu pentru orice copil care trece prin această situaţie"