Antena Meniu Search
x

Jason Derulo i-a electrizat pe fanii românii, la concertul din Mamaia

Litoralul a vibrat sâmbătă noapte pe ritmurile pieselor unuia dintre cei mai titraţi artişti ai momentului. Jason Derulo a făcut senzaţie într-un club exclusivist din staţiunea Mamaia în faţa miilor de fani sosiţi.

Vezi și

Litoralul a vibrat sâmbătă noapte pe ritmurile pieselor unuia dintre cei mai titraţi artişti ai momentului. Jason Derulo a făcut senzaţie într-un club exclusivist din staţiunea Mamaia în faţa miilor de fani sosiţi. Bineînţeles, şampania scumpă a curs fără măsură, iar doamnele şi domnişoarele şi-au etalat ţinutele alese special pentru eveniment.

Încă din parcare, luxul e el acasă. Aduşi de mulţi cai putere, petrecăreţii s-au strâns în număr mare, puţin după apusul soarelui, într-unul dintre cluburile exclusiviste din nordul staţiunii Mamaia. 

Aproape de miezul nopţii, nu mai aveai loc să arunci un ac, iar mii de oameni au umplut rapid ringul. În cele din urmă, aşteptarea a luat sfârşit. Jason Derulo a urcat pe scenă în ovaţiile fanilor

Artistul american în vârstă de 28 de ani e pentru a doua oară în România şi tot la a doua vizită pe litoral. Prima oară a concertat la festivalul Neversea, iar în urmă cu două zile a făcut show la Untold 2018.

Pe acorduri de muzică şi cu valuri de şampanie, petrecerea a ţinut până aproape de răsăritul soarelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri Mondene » Jason Derulo i-a electrizat pe fanii românii, la concertul din Mamaia