Antena Meniu Search
x

Video Jessie lansează piesa "Cum să te uit?": Pandemia m-a ajutat foarte mult. Mi-am descoperit mai multe pasiuni şi m-am mutat la Bucureşti

"Cum să te uit?" este cel mai recent single lansat de Jessie. Piesa este despre chimia între oameni şi despre trăirile pe care femeile le încearcă după o despărţire. "Cum să te uit ? " a luat naştere în studiourile De Moga Music, unde Jessie a angrenat o echipă foarte tânără şi talentată în frunte cu Marius Moga.

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 16:43

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Raluca Bădică:  Piesa este trista?

Jessie: Da şi nu. Originalitatea piesei este dată de faptul că eu am abordat un subiect dureros pe un ritm optimist. 

Raluca Bădică: Este o poveste reală, Jessie? Vezi ce zici că eşti la televizor.

Jessie: Eram sigură. Da, este o poveste reală dar nu a fost o poveste din momentul în care scriam, ci m-am inspirat din poveştile mele mai vechi. Eram chiar în pandemie când am scris şi mi-a  venit ideea să scriu piesa asta împreună cu echipa mea de la DeMoga Music. Clipul l-am filmat la Bucureşti pentru că eram deja mutată la Bucureşti. Nu ştiu dacă am apucat să vă zic că am trecut de la Oradea la Bucureşti şi tot clipul a fost ideea mea, cu jocul acela de culori, de fundaluri colorate şi până la urmă chiar a ieşit. Uite, că pandemia asta poate pe unii îi afectează în sens negativ dar pe mine m-a ajutat, mi-am luat inima în piept şi am zis să mă mut şi să fac pasul asta. Şi să fac ce îmi place mie cel mai mult, muzica. Ulterior, am intrat şi în microbul ăsta al radioului care mă coafează foarte bine şi îmi place foarte mult şi mi se potriveşte.

Pe acelaşi subiect

Raluca Bădică: Şi ştiu că la radio ai un coleg pe care vrem să-l salutam şi noi, Doru.

Jessie: Da, colegul meu, Doru Todoruţ, cu care ma înţeleg foarte bine. 

Raluca Bădică: Ce îţi maiplace să faci?

Jessie: Îmi place foarte mult şi mi-am descoperit pasiunea în timpul pandemiei, să citesc. Mi-am mai descoperit încă o pasiune în pandemie şi mai exact tik-tok-ul, cu care am avut un succes extraordinar. Şi am avut o grămadă de vizualizări, profilul meu a crescut foarte mult în perioada aceasta, am chiar 500 de mii de vizualizări, adica e super mult. 

Raluca Bădică: Jessie, mi-a făcut plăcere să stau de vorbă cu tine, felicitări pentru clip şi piesă, să dea Dumnezeu să ai cât mai repede un concert şi aş vrea să le transmiţi ceva fanilor tăi care se uită acum la tine. 

Jessie: Îi invit pe toţi care mă urmăriţi să-mi daţi un follow pe Jessie Baneş, dar să îmi urmăriţi şi piesele pe youtube pentru că vă pregătesc multe surprize muzicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Jessie lansează piesa "Cum să te uit?": Pandemia m-a ajutat foarte mult. Mi-am descoperit mai multe pasiuni şi m-am mutat la Bucureşti