Antena Meniu Search
x

Jorge si Ramona Prodea s-au casatorit la starea civila

Dupa un an de burlacie, Jorge a spus "DA!", pentru a doua oara in viata lui. Si-a oficiat, la starea civila, relatia cu iubita lui, Ramona Prodea, o prospera femeie de afaceri

Vezi și

El, intr-un costum elegant, asortat cu o cravata colorata. Ea, intr-o rochie vaporoasa, cu umerii goi. Amandoi la fel de frumosi, dar mai ales, emotionati pentru pasul cel mare. Zeci de prieteni au venit sa fie alaturi de Jorge si Ramona. Inainte de ceremonie, Jorge a fugit sa mai bea un pahar cu apa ca sa aiba glasul pregatit pentru un "DA!" raspicat.

Au reusit sa isi declare dragostea si in acte. ”Imi tremura vocea cand am spus da. E un moment foarte important din viata noastra”, a dezvaluit Jorge. "Eu abia am putut sa spun da. Am tras aer in piept, am inghitit repede si am zis un “Da” hotarat”, a marturisit sotia.

Foarte fericiti au fost si nasii, care au avut cateva sfaturi pentru proaspetii insuratei. “Sunt niste copii foarte buni si foarte frumosi si ne bucuram sa le fim nasi siprituali. Sa fie cumpatati si sa fie loiali, este cel mai important in casnicie”, le-a urat Cristian Sarbu.

Jorge si Ramona au planuri mari pentru viitor. Acum, urmeaza sa isi jure credinta vesnica si in fata lui Dumnezeu, dar, departe de Romania, la mare, in Turcia. Petrecerea va avea loc intr-un hotel de lux, iar luna de miere o vor petrece in acelasi loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Jorge si Ramona Prodea s-au casatorit la starea civila