Antena Meniu Search
x

Justin Timberlake, interviu mut în emisiunea lui Jimmy Fallon

Este celebru, are tot ce-şi doreşte, dar nu se poate lăuda cu nimic căci a rămas fără voce. Justin Timberlake a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon şi a mers chiar dacă de interviu nu prea putea fi vorba.

Vezi și

Este celebru, are tot ce-şi doreşte, dar nu se poate lăuda cu nimic căci a rămas fără voce. Justin Timberlake a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon şi a mers chiar dacă de interviu nu prea putea fi vorba. Iar simpaticul moderator nu a ezitat să facă glume pe seama artistului.

Justin Timberlake nu a putut să lipsească de la una dintre cele mai urmărite emisiuni din Statele Unite, chiar dacă este în pauză vocală. Ce-i drept, a semnat şi un contract prin care îşi confirma prezenţa. Cu ajutorul lui Jimmy Fallon, artistul american a reuşit totuşi să distreze telespectatorii, mai ales când a încercat să explice cum a rămas fără voce. 

Moderatorul s-a ţinut de şotii pe toată durata interviului. I-a oferit vedetei un telefon pentru a putea comunica mai uşor, însă rezultatul nu a fost cel la care se aştepta artistul. La final, Jessica Biel şi-a luat revanşa pentru glumele făcute pe seama soţului său.

Din cauza problemelor la coardele vocale, Justin Timberlake a fost nevoit să-şi anuleze câteva concerte până când doctorul îi va da permite să cânte din nou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Justin Timberlake, interviu mut în emisiunea lui Jimmy Fallon