Antena Meniu Search
x

Khloe Kardashian a anunţat oficial că este însărcinată

Familia Kardashian se va mări anul viitor cu cel puţin doi membri. Khloe a confirmat că este însărcinată cu iubitul ei, Tristan Thompson.

Vezi și

Familia Kardashian se va mări anul viitor cu cel puţin doi membri, potrivit presei internaţionale. Khloe a confirmat că este însărcinată cu iubitul ei, baschetbalistul Tristan Thompson. Vedeta a mărturisit printr-o postare pe Instagram că visul ei cel mai mare s-a împlinit.

Potrivit presei de peste Ocean, cei doi ar urma să aibă un băieţel, însă cuplul nu a dat detalii despre sexul copilului.

Familia Kardashian se va mări anul viitor cu cel puţin doi membri, potrivit presei internaţionale. Khloe a confirmat că este însărcinată cu iubitul ei, baschetbalistul Tristan Thompson.

Vedeta a mărturisit printr-o postare pe Instagram că visul ei cel mai mare s-a împlinit. Potrivit presei de peste Ocean, cei doi ar urma să aibă un băieţel, însă cuplul nu a dat detalii despre sexul copilului.

Însă nu numai Khloe aşteaptă un copil. Mass-media americană spune că şi Kim Kardashian urmează să mai aibă un urmaş, cu ajutorul unei mame surogat. Potrivit unor informaţii apărute în toamnă, şi sora mai mică a vedetelor, Kylie Jenner, ar aştepta un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Khloe Kardashian a anunţat oficial că este însărcinată