Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian, în lacrimi după MET Gala. Look-ul ei a generat sute de glume în mediu online

Viaţa de vedetă este grea. Iar Kim Kardashian o ştie cel mai bine. Starleta americană a declarat în repetate rânduri că s-a simţit nedorită la multe evenimente. Ba chiar a plâns din cauza asta.

de Redactia Observator

la 26.11.2019, 16:59

Vezi și

Viaţa de vedetă este grea. Iar Kim Kardashian o ştie cel mai bine. Starleta americană a declarat în repetate rânduri că s-a simţit nedorită la multe evenimente. Ba chiar a plâns din cauza asta.

S-a întâmplat la MET Gala în 2013 atunci când look-ul ei a generat sute de glume în mediu online. Vedeta a vorbit despre momentul stânjenitoar într-un interviu pentru Vogue, în care şi-a analizat cele mai frumoase, dar şi cele mai urâte ţinute ale sale.

A fost unul dintre cele mai stânjenitoare momente pentru Kim Kardashian. Era prima ei defilare pe covorul de la MET Gala. Se întâmpla în 2013 pe vremea când Kim Kardashian era cunoscută publicului drept iubita lui Kanye West.

Vedeta purta o rochie înflorată semnată Givenchy, care îi scotea în evidenţă sarcina. Nu a crezut însă că va fi atât de aspru criticată.

Kim Kardashian a povestit pentru Vogue că a fost criticată de multe ori pentru alegerile sale vestimentare. Inclusiv pentru compleul albastru care s-a dovedit în cele din urmă a fi la mare modă doi ani mai târziu. Unul din look-urile ei preferate rămâne însă cel din 2006 în care a purtat o rochie argintie cu decolteu adânc.

Pusă faţă în faţă cu alegerile sale vestimentare din trecut, Kim Kardashian nu s-a sfiit să recunoască care au fost cele mai neinspirate ţinute ale ei.

Chiar dacă a mai dat-o în bară din când în când, Kim Kardashian a devenit treptat un guru al modei. Este, practic, cea care dă tonul noilor tendinţe. O spun atât revistele de modă cât şi marii designer americani, care au desemnat-o în 2018 drep cea mai influentă femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian, în lacrimi după MET Gala. Look-ul ei a generat sute de glume în mediu online