Antena Meniu Search
x

Lavinia Pârva riscă să se sufoce în somn din cauza unor probleme de sănătate

Lavinia Pârva trece prin momente grele. Jurnaliştii de la libertatea au aflat că bruneta riscă să se sufoce în somn din cauza unor probleme de sănătate

Vezi și

Lavinia merge tot mai des la Institutului Naţional de Endocrinologie Parhon, din Capitală, unde medicii încearcă să o scape pe solistă de necazurile provocate de glanda tiroidă. Pentru că probeleme de sănătate ar putea să-i pună viaţa în pericol, apropiaţii brunetei au declarat că Ştefan Bănică Junior nu prea mai pune geană pe geană.

"A fost diagnosticată cu hipertiroidism, boală care îţi dă stări de nelinişte şi de sufocare, şi se tratează la cei mai buni specialişti. Se sufocă noaptea în somn, îi este frică să doarmă singură în casă, mai ales când Ştefan este plecat în turnee."

Medicii endocrinologi au avertizat-o pe Lavinia că doar o operaţie o poate scăpa de probleme.

"Acum îşi face o serie amănunţită de analize ale sângelui, pentru că metabolismul ei este dat peste cap, de aceea s-a mai şi îngrăşat cu câteva kilograme. Se teme de operaţie, dar, cum medicii i-au spus că nu este o intervenţie chirurgicală grea, o bate gândul să o facă."

De fiecare dată când este în Bucureşti, Ştefan o însoţeşte pe Lavinia la medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Lavinia Pârva riscă să se sufoce în somn din cauza unor probleme de sănătate