Antena Meniu Search
x

Lidia Buble lansează videoclipul piesei "Le-am spus și fetelor"

Simpatica și energica Lidia Buble lansează cel de-al treilea videoclip din cariera - "Le-am spus si fetelor", în colaborare cu Amira.

Vezi și

 Simpatica și energica Lidia Buble lansează cel de-al treilea videoclip din carieră - "Le-am spus și fetelor", în colaborare cu Amira.

Lidia şi-a luat gaşca de fete şi au pornit într-o călătorie plină de culoare şi mişcări de dans senzuale şi au cucerit publicul cu ritmurile noului single, compus de către Adrian Şină, Silviu Dumitraşcu şi Amira, în studiourile Premium Artist.

Videoclipul este regizat de către Dan Petcan, cel cu care Lidia a colaborat şi pentru clipul "Inima nu ştie", în care artista a jucat un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat alături de un instructor de Aikido.

Pe lângă cadrele în care Lidia şi cele 5 dansatoare sunt surprinse pe străzile din Bucureşti, videoclipul "Le-am spus şi fetelor" ne va cuceri cu siguranţă şi prin look-ul artistei, coregrafiile spectaculoase şi atitudinea girl-power.

Lidia şi-a unit forţele cu Amira în urmă cu câteva săptămâni când au lansat single-ul "Le-am spus şi fetelor", pe care l-au prezentat în premieră pe scenă Media Music Awards 2015. În doar o luna de când a fost lansat, single-ul are pe 6,7 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al Cât Music şi a intrat în top 10 piese de pe posturile radio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Lidia Buble lansează videoclipul piesei "Le-am spus și fetelor"