Antena Meniu Search
x

Video Locul hygge al lui Doru Todoruţ: Oriunde sunt cu fetele mele, sunt acasă

Continuăm seria materialelor hygge. De data aceasta, a venit rândul lui Doru Todoruţ. Înainte să cunoască succesul în industria muzicală, Doru s-a pregătit pentru o carieră didactică. A şi predat câţiva ani chiar la şcoala unde a învăţat şi el.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.04.2021, 15:31

Vezi și
  • Observator descoperă colţul magic al vedetelor

Pe Doru artstul, îl ştim deja. Însă pe Doru profesor, probabil l-aţi văzut mai rar. Poate nu ştiaţi, dar după ce a terminat liceul pedagogic, 5 ani de zile a fost învăţător. Tocmai de aceea i se potriveşte atât de bine rolul de mentor. 

Doru: Vezi în ei dorinţa de a ajunge acolo unde ai ajuns tu. Mai interesant e că ei nelovindu-se de problemele de care noi ne-am lovit sunt: mutăm munţii? Mutăm munţii! Facem un concert? Facem! 

Însă cu adevărat hygge se simte când.

Doru: Mâ gândesc la copii. La fetele mele. Oriunde sunt cu ele, sunt acasă.

Pe acelaşi subiect

Rosse: Cam atât despre copii, pentru că urmează câteva întrebări pentru adulţi.

Rosse:  Niciodată nu am avut o relaţie deschisă

Doru: Nu mi s-a întâmplat asta. Cel puţin eu nu pot să fiu acel izvor nesecat de a dărui fără să am aşteptări. De multe ori am fost cel care să facă primul pas. Mă aştept măcar la ceva apreciativ, dacă nu faptic.

Rosse:  Niciodată nu m-am făcut de râs în faţa crushului.

Doru: Am fost la o întâlnire. Romantic fiind, păduri cutreieram. Am luat un buchet de flori. Eram cu buchetul de flori şi când am închis portiera... Ea foarte amabilă, a acceptat şi tulpinile.

Rosse: Niciodată nu am suferit din dragoste.

Doru: Noi bărbaţii suferim altfel. Depinde în ce fel eşti rănit şi pe ce palier al personalităţii tale. Ultima dată am reacţionat în mai multe feluri pentru că am fost rănit din mai multe perspective. A venit şi pandemia şi a fost mai uşor să te izolezi la propriu. Am făcut multe activităţi cu fetele mele. M-am aruncat în a le face pe ele happy dacă eu nu sunt. 

Rosse: Niciodată nu am fost refuzat. 

Doru: Mi s-a întâmplat rareori să curtez pe cineva. Nu o spun cu vreo îngâmfare. Totul pleca de la un flirt şi dacă era ok, mergea în direcţia bună. Nu a fost nevoie de texte ridicole. Au fost şi cazuri în care am fost refuzat şi nu s-a putut. Mesajul meu ar fi să caute împlinirea. Să caute fericirea, dragostea echilibru. Doar aşa îl găseşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Locul hygge al lui Doru Todoruţ: Oriunde sunt cu fetele mele, sunt acasă