Antena Meniu Search
x

Lora are probleme de sanatate

Lora a primit un verdict dur din partea medicilor turci! Pe langa tumoare benigna descoperita si de medicii din Romania, cei din Istanbul i-au descoperit mai multe afectiuni

Vezi și

Dupa ce medicii romani i-au spus ca are o tumoare benigna, Lora a ramas cu capul sus si a mers cu sotul ei la o clinica din Istanbul, in cautarea vindecarii. "Mi-au confirmat analizele care mi-au iesit in Romania, mi-au confirmat miomul de pe uter, o rana de pe col, inca astept biopsia, rezultatul", a explicat cantareata.

Dar medicii turci i-au dat mai multe vesti proaste. "La rinichiul drept am o piatra. Am si un fel de polip pe bila care imi dadea niste greturi si mi-au gasit si un nodul pe tiroida si hipoglicemie".

Peste doua saptamani, Lora si sotul ei se vor intoarce in Turcia. Atunci cantareata va fi operata. "Am cautat solutia prin care sa stea la recuperare cat mai putin. In mod normal, trebuia sa stea ssase luni, insa prin acea solutie va sta o luna. Este foarte important pentru ea sa fie pe scena cat mai repede.", a declarat Dan Badea, sotul Lorei.

In perioada de recuperare, sotul Lorei se gandeste sa o duca pe artista intr-o vacanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Lora are probleme de sanatate