Antena Meniu Search
x

Loreen, concert antrenant la Cluj Napoca

Numar record de spectatori, aseara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, acolo a concertat cantareata suedeza Loreen. Mii de oameni au infruntat ploaia si s-au strans in jurul scenei

Vezi și

Loreen a urcat pe scena montata in Piata Unirii in jurul orei 22.00. Desi s-a lasat asteptata pret de cateva minute, aparitia ei a facut publicul sa explodeze. Asa cum a promis, Loreen a facut un show plin de dramatism, dar foarte antrenant.

Noul ei single, „We Got the Power", a fost foarte apreciat de clujeni, iar piesa care a facut-o cunoscuta, „Euphoria", a fost cantata la unison.

Inainte de a-si face aparitia in fata publicului, Loreen a raspuns la cateva intrebari, intr-un cadru mai restrans. Castigatoarea editiei de anul trecut a Eurovision a declarat ca a fost o mare sustinatoare a lui Cezar Ouatu, anul acesta. “Iubesc muzica de opera, chiar o iubesc, iar chiar pot spune ca acest cantaret stie ce face si cred ca Cezar este foarte sensibil. Nu doar pentru ca stie sa cante, ci si pentru ca o face in felul lui. Mi-a parut foarte bine sa-l intalnesc”, a spus artista.

Loreen a fost invitata sa concerteze cu ocazia zilelor orasului Cluj-Napoca, un loc despre care spune ca a ramas profund impresionata. “Mi-a placut foarte mult. Am avut un sentiment foarte placut atunci cand m-am trezit si am vazut ca sunt inconjurata de munti. Nu ai parte de asa ceva in Suedia”, a explicat Loreen.

Concertul de aseara a durat 50 de minute si l-a costat pe primarul Emil Boc 37.000 de euro. Si un buchet de flori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Loreen, concert antrenant la Cluj Napoca