Antena Meniu Search
x

Mădălina Ghenea nu a negat despărţirea de Matei Stratan, tatăl fetiţei ei. Misterul în jurul relaţiei lor persistă

Mădălina Ghenea a avut prima apariţie în public, după presupusa despărţire de iubitul ei, Matei Stratan.

Vezi și

Mădălina Ghenea a avut prima apariţie în public, după presupusa despărţire de iubitul ei, Matei Stratan. Actriţa nu a vrut să confirme jurnaliştilor dacă relaţia lor s-a terminat, dar a transmis mai multe mesaje cu subînţeles. Şi a recunoscut zâmbind că fiica ei nu seamănă cu ea. 

La fel de strălucitoare şi la fel de discretă, Mădălina Ghenea răspunde zvonurilor că e din nou singură doar cu un zâmbet. 

Niciun răspuns oficial, deocamdată. Dar mai multe mesaje pe care Mădălina Ghenea le-a transmis lasă să se înţeleagă că relaţia lor s-a terminat. "Matei este tatăl comorii vieţii mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viaţa noastră va fi mereu unul privilegiat."

Chiar dacă despre relaţie se fereşte să vorbească, fotomodelul radiază când vine vorba despre fetiţa pe care o are cu omul de afaceri. Îşi petrece tot timpul alături de ea.  

Sunt zvonuri că despărţirea ar fi fost provocată de infidelitate. Matei Stratan şi Mădălina Ghenea s-au cunoscut acum doi ani, iar toamna trecută s-au şi logodit. În aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea nu a negat despărţirea de Matei Stratan, tatăl fetiţei ei. Misterul în jurul relaţiei lor persistă