Antena Meniu Search
x

Madalina Ghenea, despre Gerard Butler cu discretie

E fericita. E norocoasa. Dar vorbeste cu emotie despre iubitul ei. Madalina Ghenea e zgarcita in declaratii cand vine vorba despre Gerard Butler

Vezi și

Viata o rasfata pe Madalina Ghenea. Cea mai noua pelicula in care romanca joaca ruleaza, zilele acestea, in Italia. Iar filmul povestii ei de dragoste cu scotianul Gerard Butler bate in continuare, orice productie de la Hollywood. “Sunt foarte fericita si repet, sunt o norocoasa si ii multumesc lui Dumnezeu. Nu stiu, ma emotionez, eu nu pot sa vorbesc despre el acum”, spune Madalina Ghenea.

Totusi, Madalina a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu cel mai ravnit burlac din lume. Glumeste ca sa isi mascheze emotia si spune ca Butler a fost deja atat de generos cu detaliile incat a povestit cat pentru amandoi. “A spus el tot, a dat toate detaliile, cum ne-am intalnit, cum ne-am indragostit, suntem impreuna, nu suntem impreuna. Da el toate detaliile”, a mai afirmat romanca.

E o perioada agitata pentru cei doi indragostiti. Butler isi promoveaza noul film, "Cod Rosu la Casa Alba". Iar Madalina a fost azi in centrul atentiei la lansarea pentru presa a filmului Razza Bastarda, la Roma. Madalina Ghenea joaca rolul romancei Dorina, care traieste in Italia si isi vede visele sufocate de realitatea din Peninsula. “E un film dedicat acestor persoane care vin aici cu un vis, cu speranta, asa cum personajul meu, Dorina, vine in Italia pentru a gasi de lucru”, a explicat frumoasa bruneta.

Pentru acest rol, Ghenea a fost premiata, anul trecut, la Festivalul International de Film de la Roma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Madalina Ghenea, despre Gerard Butler cu discretie