Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Cum petrece Madalina Ghenea de Paste

Madalina Ghenea a revenit in tara. I-au lipsit parintii ei, prietenii, aerul de Romania, desi este rasfatata peste hotare. Va petrece Pastele acasa, alaturi de cei dragi. In Italia ii lipsesc bucatele traditionale si umorul romanesc. Pe de alta parte, recunoaste ca este fericita.

Vezi și

Reporterii Observator au filmat-o in exclusivitate.

"Sunt foarte bucuroasa, nici n-am dormit, de fapt. N-am reusit sa ma odihnesc deloc, asa faceam si cand eram copil, emotii", a povestit Madalina la revenirea in tara.

Tot emotia revederii a facut-o pe Madalina Ghenea sa lacrimeze cand a ajuns pe pamant romanesc: "Imi este foarte dor de mama, de tata, de fratele meu. Fratele meu care se casatoreste".

Madalina este fericita, oriunde s-ar afla. E rasfatata de viata, iar dragostea o gusta din plin. Dar tot mai bine e acasa: "Imi lipsesc romanii, imi lipseste mancarea buna de acasa, obiceiurile noastre, umorul nostru. Normal, nicaieri nu e ca acasa. Acasa e acasa".

Madalina Ghenea este foarte credincioasa. Obisnuia sa sa tina post cand era mica si la fel face si acum: "Incerc sa tin postul.  Tineam postul, de mica tin. Sunt bisericoasa. Vreau sa merg la biserica, sa merg la manastire, sa ma rog lui Dumnezeu".

Se roaga sa-i mearga la fel de bine ca si pana acum, dar mai ales vrea sa multumeasca pentru tot ce a primit de la viata: "Eu sunt fericita. Am 25 de ani, sunt multumita de tot ce am in acest moment in viata mea, cred ca nu am motive sa fiu nefericita. L-as mania pe Dumnezeu".

Tanara, frumoasa, talentata, iubita si apreciata, pe plan profesional, Madalina Ghenea are toate motivele sa fie fericita si in plan personal. De mai bine de un, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu cel mai ravnit burlac din lume: Gerald Butler, eroul din filmul 300 sau din Cod Rosu la Casa Alba.

Madalina are de gand sa savureze fiecare moment petrecut acasa. Isi va strange in brate parintii si fratele. Este nerabdatoare sa pregateasca romaneasca de paste: Gatesc si eu, drobul de Paste, toate preparatele noastre".

De fiecare data cand vine in tara, parintii sai o rasfata. Madalina recunoaste ca adora preparatele traditionale romanesti, in special sarmalele. Si de aceasta data se va intampla la fel desi: "I-am spus mamei sa nu gateasca, sa nu gateasca prea mult ca exagereaza de fiecare data cu preparatele".

Madalina va ramane in tara cateva zile. In prima zi de Paste va fi invitata speciala a lui Mihai Gadea, in emisiunea Sinteza Zilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » EXCLUSIV! Cum petrece Madalina Ghenea de Paste