Antena Meniu Search
x

Maraton muzical la Sibiu. 300 de chitarişti şi-au dat întâlnire

Maraton muzical inedit la Sibiu! 300 de chitarişti veniţi din toate colţurile ţării şi-au dat întâlnire aseară. Artişti cu experienţă, dar şi muzicieni amatori au cântat împreună, timp de două ore, piese folk şi rock. Pentru ca spectacolul să fie memorabil chitariştii s-au antrenat încă de la începutul anului.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 17:17

Vezi și
  • Sute de chitariști, tineri sau cu experiență, au cântat în Sibi
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Cei 300 de chitaristi, marea lor majoritate tineri, au cântat neîntrerupt timp de două ore piese româneşti dar şi hituri internaţionale.Unii au exersat tot anul pentru a lua parte la evenimentul de la Sibiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tema spectacolului din acest an a fost:Moştenirea. Mai exact cea lăsată de marii artişti ai rockului. Chitariştii amatori nu au fost lăsaţi singuri. De pe scenă i-au îndrumat legende ale muzicii: Mircea Vintilă, Adrian Despot, Emeric Imre şi Alin Dincă.

Mircea Vintilă, artist: Sunt de la prima ediţie a acestui festival impresionant. E într-adevăr impresionant. Atunci am stat în primul rând şi am stat lângă prietenul meu de la Trooper Coiotul, şi amândoi am fost atât de impresionaţi încât am simţit lacrimi în ochi. Să vezi 300 de copii care cântă la chitară este un moment impresionant.

Alin Dincă, artist: Un eveniment de genul ăsta cred că deschide foarte mulţi ochi. Uite-te câţi copii au fost aici, sunt convins că şi părinţii lor de acasă deja au învăţat piesele astea la cât le-au repetat piticii. Poate visez frumos dar sper ca din treaba asta să se nască la un moment dat un festival cu zeci de mii de oameni. 

Nu doar pentru artişti evenimentul a fost unul emoţionant. Şi publicul a trăit momente unice.

Acesta a fost al şaselelea an când Sibiul găzduieşteun astfel de concert colectiv. Iar organizatorii speră că vor continua să strângă tinerii talentaţi mulţi ani de aici înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Maraton muzical la Sibiu. 300 de chitarişti şi-au dat întâlnire