Antena Meniu Search
x

Actorul Mark Wahlberg, întâlnire cu un copil de șase ani care a învins cancerul

Timp de un an jumătate, Hudson Brown s-a luptat cu cancerul la creier. A urmat nouă cicluri de chimioterapie şi mai multe şedinţe de terapie cu protoni - un tratament revoluţionar împotriva tumorilor canceroase. Iar în cele din urmă a învins maladia.

de Redactia Observator

la 21.08.2019, 18:11

Vezi și

Timp de un an jumătate, Hudson Brown s-a luptat cu cancerul la creier. A urmat nouă cicluri de chimioterapie şi mai multe şedinţe de terapie cu protoni - un tratament revoluţionar împotriva tumorilor canceroase. Iar în cele din urmă a învins maladia. Iar cadoul său, cu ocazia ultimei sesiuni de terapie, a fost întâlnirea cu actorul lui preferat, Mark Walhberg.

Din clipa în care au aflat că fiul lor e în remisie, părinţii lui Hudson au decis să îi organizeze o petrecere surpriză. Au ţinut secretul luni de zile. Iar Mark Walhberg care a auzit de lupta pe care a dus-o băiatul a decis să îi facă o surpriză. Hudson e de altfel pasionat de filmele Transformers.

În ziua marelui eveniment, copil a fost escortat la spital de 24 de bolizi. Acolo urma să îşi încheie tratamentul împotriva cancerului. Băiatul nu se aştepta, însă, să îl întâlnească pe Mark Walhberg. Evenimentul a devenit, prin urmare, unul din cele mai frumoase din viaţa lui.

Imediat după întâlnirea surpriză, Hudson împreună cu părinţii lui l-au însoţit pe Mark Wahlberg la inaugurarea restaurantului său din parcarea spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Actorul Mark Wahlberg, întâlnire cu un copil de șase ani care a învins cancerul