Antena Meniu Search
x

Met Gala 2019. Cel mai aşteptat eveniment anual în lumea modei a avut loc la New York (Video)

Vorbim de Met Gala 2019. Găzduită, de Anna Wintour - redactorul şef al revistei Vogue din Statele Unite, care i-a ales să îi stea alături pe Lady Gaga, Serena Williams şi pe cântăreţul Harry Styles.

de Redactia Observator

la 07.05.2019, 11:28

Vezi și

Vorbim de Met Gala 2019. Găzduită, de Anna Wintour - redactorul şef al revistei Vogue din Statele Unite, care i-a ales să îi stea alături pe Lady Gaga, Serena Williams şi pe cântăreţul Harry Styles. Şi, cum în fiecare an tematica petrecerii a fost una îndrăzneaţă, nici anul acesta marele eveniment nu a dezamăgit.

O apariţie care a întors imediat privirile a fost chiar cea a gazdei. Anna Wintour prezintă Gala Met încă din anul 1995. Este redactor şef al revistei Vogue din Statele Unite şi o adevărată forţă în lumea fashion-ului de peste ocean. Chiar dacă gala a fost despre exagerare şi a ieşi cât mai mult în evidenţă, Anna a păstrat un stil elegant şi curat, uşor îndrăzneţ prin capa pufoasă de culoare roz pe care a ales-o.

După ce a produs un val de şoc pe covorul roşu de la Oscar, unde şi-a făcut apariţia într-un frac completat de o fustă lungă, Billy Porter a dovedit că stăpâneşte la perfecţie stilul excentric. Actorul a îmbrăcat o ţinută aurie, iar piesele de bază au fost aripile de înger şi accesoriul purtat pe cap.

Însă, nu ţinuta în sine i-a asigurat, din nou, un loc pe lista celor mai îndrăzneţe alegeri, ci intrarea: purtat pe umeri de şase bărbaţi.

Iar dacă ţinuta lui Porter nu a furat toate privirile, atunci a făcut-o cu siguranţă rochia fuchsia cu trenă uriaşă a lui Lady Gaga. O altă apariţie care a spart toate tiparele. Gaga a optat pentru o ţinută. trei în unu. Pe dedesubtul rochiei de prinţesă, a avut o altă rochie neagră, tip corset în partea de sus şi model cloş în partea de jos. Asta până a renunţat la amândouă şi a rămas doar în lenjerie, oferind un adevărat spectacol provocator celor din jur.

O altă prezenţă mult aşteptată de ceilalţi la marele eveniment a fost cea a Serenei Williams. Tenismena a venit însoţită de partenerul său de viaţă, la braţul căruia a purtat o rochie lungă, de culoare verde neon, cu volănaşe completate de aplicaţii roz.

Şi dacă aveaţi impresia că nicio ţinută nu v-ar mai putea surprinde, ei bine, Katy Perry a mers la Met GALA îmbrăcată în candelabru.

Gala Met a ajuns la cea de-a 70-a ediţie, iar cea de anul acesta este deja considerată una dintre cele mai extravagante. Sponsorul evenimentul a fost brandul de lux Gucci, iar un bilet a costat nu mai puţin de 30.000 de dolari.

Inspiraţia pentru tema galei vine chiar din literatură. Susan Sontag a publicat în 1964 un eseu: "Notes on Camp". Cuvântul "camp" se referă la moda exagerată. În cele notate de ea, Susan scrie despre un stil ostentativ și exagerat, adesea dus la extrem, care stârnește amuzament și ironie, dar care nu duce lipsa unui aer sofisticat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Met Gala 2019. Cel mai aşteptat eveniment anual în lumea modei a avut loc la New York (Video)