Antena Meniu Search
x

Michael Bolton a facut spectacol la Sala Palatului!

Michael Bolton a fost lordul scenei. 4.000 de oameni au cantat si au dansat aseara la concert. Printre ei, nenumarate vedete, care au facut o calatorie romantica in trecut

Vezi și

Muzica buna aduna oameni frumosi. Aseara, o sala intreaga s-a inclinat in fata legendarului Michael Bolton. "Este genul de noapte care iti aminteste ca ai de ce sa fii recunoscator", a spus cantaretul inchinandu-se in fata romanilor. "El este un lord, desi este american, este un lord, un adevarat domn", spus Andreea Berecleanu.

4.000 de oameni au cantat la unison cu Michael Bolton. Printre ei, nenumarate vedete. Monica Gabor a venit special sa-l vada, mai ales ca Michael Bolton ii este prieten. "Mi-a placut dintotdeauna, l-am cunoscut acum cativa ani cand a venit prima data in Romania. Ma bucur ca sunt in tara astazi, cand e si el aici, sa-l pot revedea si sa-l pot saluta din nou", a povestit aceasta.

Pe scena, Michael Bolton a stralucit. Toti au plecat de la concert fredonand muzica pe care au dansat, au iubit si au zambit generatii intregi. Iar Michael Bolton a plecat din Romania cu promisiunea ca va reveni in curand: "A fost fenomenal, fenomenal! Suntem foarte recunoscatori romanilor pentru ca au pus atat de mult suflet de la inceput. A fost unul dintre cele mai bune publicuri pe care le-am avut vreodata".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Michael Bolton a facut spectacol la Sala Palatului!