Antena Meniu Search
x

Michael Jackson, în topul celor mai bogate staruri şi după moarte. Lista celebrităţilor care câştigă milioane şi când nu mai sunt în viaţă

Michael Jackson este, pentru al cincilea an consecutiv, cea mai bogată celebritate care nu mai e în viaţă, cu 75 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Michael Jackson este, pentru al cincilea an consecutiv, cea mai bogată celebritate care nu mai e în viaţă, cu 75 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Cifra obţinută din drepturile de autor şi lansarea unui nou album „Greatest Hits”, între altele, este de peste 100 de ori mai mică decât cea înregistrată anul trecut, când megastarul conducea topul cu 825 de milioane de dolari, devansând orice artist decedat sau în viaţă. Mare parte din acea sumă a fost datorată vânzării jumătăţii catalogului Sony/ATV Music Publishing a lui Jackson, cel mai mare din lume.

Din lumea muzicii, în top 5 se află Elvis Presley (cu 35 de milioane de dolari) şi Bob Marley (cu 23 de milioane de dolari), ei ocupând locurile patru şi cinci.

Tom Petty, care a murit cu câteva zile înainte ca perioada luată în calcul de Forbes să se încheie, a intrat în top pe locul al şaselea, cu 20 de milioane de dolari, în timp ce Prince se află pe locul al şaptelea, cu 18 milioane de dolari, şi David Bowie, pe locul 11, cu 9,5 milioane de dolari.

Legenda golfului Arnold Palmer se află pe poziţia secundă a clasamentului, cu 40 de milioane de dolari, iar al treilea clasat este Charles Schulz, creatorul francizei animate „Peanuts”, cu 38 de milioane de dolari.

Topul zece este completat de Dr. Seuss, cu 16 milioane de dolari, John Lennon, cu 12 milioane de dolari, şi Albert Einstein, cu 10 milioane de dolari.

Perioada luată în calcul pentru acest top a fost 15 octombrie 2016 - 15 octombrie 2017, iar cifrele sunt calculate înainte de deduceri şi fără a elimina taxele ce trebuie plătite.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri Mondene » Michael Jackson, în topul celor mai bogate staruri şi după moarte. Lista celebrităţilor care câştigă milioane şi când nu mai sunt în viaţă