Antena Meniu Search
x

Michael Kors iubeşte pisicile şi visează la staţiuni exotice. Dezvăluiri din viața privată

Michael Kors conduce un imperiu în lumea modei! Are peste o mie de magazine în întreaga lume şi mii de oameni în subordine. Însă, în viaţa privată este un bărbat simplu, care iubeşte pisicile şi visează la staţiuni exotice.

Vezi și

Michael Kors conduce un imperiu în lumea modei! Are peste o mie de magazine în întreaga lume şi mii de oameni în subordine. Însă, în viaţa privată este un bărbat simplu, care iubeşte pisicile şi visează la staţiuni exotice. Până să se retragă pe insula mult-visată, designerul american se confruntă cu zecile de apeluri telefonice pe care le primeşte zilnic. 

Cu un puternic simţ al umorului, Michael Kors l-a primit pe jurnalistul Vogue în apartamentul său din New York. Prima oprire a fost bucătăria. Acolo, designerul american a mărturisit care este preparatul culinar în faţa căruia cedează de fiecare dată.

Designerul de 59 de ani a vândut prima geantă la frageda vârstă de 11 ani. Iar câţiva ani mai târziu şi-a deschis un atelier de creaţie în subsolul casei sale. Michael Kors a mărturisit că a modificat chiar rochia de mireasă a mamei sale la vârsta de 5 ani. 

Michael Kors iubeşte New York-ul, oraşul în care trăieşte de 41 de ani. Însă, dacă ar avea din nou de ales s-ar stabili pe o insulă exotică departe de agitaţia marilor oraşe. 

Dacă n-ar fi fost designer, Michael Kors ar fi vrut să fie producător pe Broadway. Iubeşte piesele de teatru, dar şi arta. Designerul are mai multe tablouri cu celebrităţi de la Hollywood cum ar fi David Bowie sau Mick Jagger. Însă altele sunt priorităţile sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Michael Kors iubeşte pisicile şi visează la staţiuni exotice. Dezvăluiri din viața privată