Antena Meniu Search
x
LIVE

Miley Cyrus s-a căsătorit! Cine este alesul cântăreţei de succes

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus s-a căsătorit. După o relaţie tumultoasă cu actorul australian Liam Hemsworth, din 2009, cei doi au făcut public legământul, printr-o serie de fotografii postate pe reţelele de socializare.

De Larisa Andreescu la 19.03.2019, 17:03
Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut pe paltourile de filmare pentru pelicula "The last song"
Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit - Instagram/ Miley Cyrus

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus s-a căsătorit. După o relaţie tumultoasă cu actorul australian Liam Hemsworth, din 2009, cei doi au făcut public legământul, printr-o serie de fotografii postate pe reţelele de socializare.

După mai multe zile de speculaţii, Miley a confirmat căsătoria cu Liam, colegul său de pe platourile de filmare pentru pelicula „The last song”, locul în care cei doi s-au şi îndrăgostit cu adevărat.

Deşi relaţia lor a avut atât suişuri, cât mai ales coborâşuri, implicând şi despărţiri dramatice, dragostea dintre cei doi a întrecut orice limită, iar în final au hotărât să îşi unească destinele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 years later .....

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley Cyrus a postat mai multe poze pe contul ei de Instagram, în care apare, îmbrăcată într-o rochie albă, de mireasă, simplă,d ar sofisticată, alături de Liam. Descrierile pozelor sunt: „10 ani mai târziu”, o referinţă la anii care au trecut de când cei doi se cunosc, ori „probabil un milion de sărutări” care evidenţiază clar iubirea dintre ei.

Mily Cyrus şi Liam Hemsworth au jucat împreună în filmul „The last song”

Poza de nuntă dintre Mily Cyrus şi Liam Hemsworth pare să reflecte perfect în oglindă imaginea de la prima întâlnire a celor doi, în filmul The Last Song, din 2009. Pelicula ilustra doi adolescenţi îndrăgostiţi până peste cap, într-o perioadă plină de dramă.

Și, în ciuda unui deceniu care a trecut între cele două evenimente, primul lor sărut ca soț și soție arată la fel de pasional ca cel de pe marile ecrane.

În 2010, Miley a vorbit și despre prima lor întâlnire pe scenă, care a avut loc la un an după ce s-a despărțit de prietenul ei din copilărie, Nick Jonas.

"Liam a devenit cel mai bun prieten al meu în întreaga lume. Îl iubesc ", a spus ea atunci.

Cei doi s-au căsătorit în secret, pe 23 decembrie, în casa lor din Tennessee.

Sursa: News.ro

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Miley Cyrus s-a căsătorit! Cine este alesul cântăreţei de succes