Antena Meniu Search
x

Mirabela Dauer va cânta cu Alex Velea şi Antonia

Mirabela Dauer nu se simte deloc mai în vârstă ca Alex Velea şi Antonia. Deşi n-are nicio operaţiei estetică. I-a fost frică, nu că nu şi-ar fi dorit. La 67 de ani, trăieşte ca la 20

Vezi și

Mirabela Dauer nu se simte deloc mai în vârstă ca Alex Velea şi Antonia. Deşi n-are nicio operaţiei estetică. I-a fost frică, nu că nu şi-ar fi dorit. La 67 de ani, trăieşte ca la 20

O artistă şi o femeie plină de viaţă. Râde cu poftă când îşi aminteşte ce ar fi vrut să devină, în copilărie. "Ştii ce voiam să mă fac? Că am văzut eu în filmele ruseşti, voiam să mă fac benzinăreasă. Să stau cu pompa în mână şi să pun benzină".

Despre ea s-au spus multe. S-a spus că este una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop româneşti din ultimii 30 de ani. S-a spus şi că şi-ar fi sacrificat viaţa pentru muzică. Artista recunoaşte că acum îi lipseşte ceva: o familie.

Regretă că în urmă cu ani mulţi, nu a făcut destul cât să-şi câştige băiatul. Are un copil din cea de-a doua căsnicie. O căsnicie despre care preferă să nu-şi amintească. Mirabela trăieşte în prezent, nu în trecut. Şi zâmbeşte pentru că, spune ea, este secretul tinereţii: trăieşte clipa, fără teama zilei de mâine.

Şi nici operaţii estetice nu a făcut. De frică. Nu îi place bârfa. Viaţa a învăţat-o că uneori, lumea preferă o minciună frumoasă decât adevărul urât. Dar artista spune că nu se va schimba niciodată. E singură şi pe scenă. De câteva luni. "El a fost creat, acum este pe drumul lui, este mare. A împlinit 18 ani, de mult timp".

Nu mai cântă cu Raoul, dar cântă cu noua generaţie. Are din toamnă Fabrica de Remixuri la ZU TV cu aripa tânără din muzică - Alex Velea, Antonia, Smiley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Mirabela Dauer va cânta cu Alex Velea şi Antonia