Antena Meniu Search
x

Sunt celebri și sunt TĂTICI

Mai mulţi cântăreţi şi actori de la noi au devenit recent tătici. Marcel Pavel, pentru a treia oară. Mircea Badea sau Connect-R se pregătesc şi ei de un nou membru în familie.

Vezi și

Pentru Marcel Pavel, una dintre vocile de aur ale României, anul trecut a fost unul norocos - a devenit tătic pentru a treia oară. Juvenalia Ioana Pavel îi bucură inima în fiecare zi.

Da, e greu! E foarte greu! Ne-am adaptat destul de greu, pentru ca, daca-mi dai voie, ne-am iesit din mana. Scuzaati expresia! Si, cel putin sotia mea, nu mai stia cum e. Ea a fost foarte curajoasa ca a facut acest pas. Noi suntem fericiti. Este minunat, ceea ce se intampla, dar este dificil. Nu e usor. Suntem sinceri. N-o sa treaca ea, de la lapte, la friptura, direct, dar, mai stii? La sarmale!, spune artistul.

Tot pe lista taţilor celebri se numără şi Andrei Duban. E drept, Andrei a trecut deja de schimbatul scutecelor. Acum îl învaţă pe cel mic să descopere lumea.

Unde-i nasul? Si ochii? Unde sunt ochii? Asa! Si urechile? Unde sunt urechile? Dar parul? Unde e parul? Dar burta? Unde e burtica? Uite, aici sunt economiile lui maica-sa, ne explica Andrei.

Alţii se pregătesc să schimbe scutece. Realizatorul TV, Mircea Badea, va deveni tătic în această primăvară.

 Prima fotografie cu plodul din dotare. Ce are el în mână?! Ce are el în mâini, de fapt?! Două mâini, stânga, dreapta, da?! :i ce are el în mâini?Două gantere. Eu cred că el face ce a văzut prin casă. Vă promit, în curând, la următoarea ecografie că va sta şi în sfoară, anunta Mircea Badea in emisiune.

Şi Connect-R a aflat anul trecut că va fi tătic.

Sunt primele săptămâni, primele simptome. Misha a făcut testul "Barza" şi a ieşit pozitiv. Acum câteva zile a aflat că va deveni tată. Îşi dorea foarte mult un copil, chiar dacă nu a spus niciodată lucrul ăsta", spunea impresarul cântăreţului, Emil Burloi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Sunt celebri și sunt TĂTICI