Antena Meniu Search
x

Curs valutar

„MUST to KNOW” pentru MIRESE – Planificarea si Organizarea NUNTII PERFECTE

Urmeaza sa mergi spre altar, alaturi de iubirea vietii tale? Iti doresti ca ziua cea speciala sa fie perfecta, atat in ansamblu, cat si pana la cele mai neinsemnate detalii?

de Redactia Observator

la 21.06.2018 , 16:23

Urmeaza sa mergi spre altar, alaturi de iubirea vietii tale? Iti doresti ca ziua cea speciala sa fie perfecta, atat in ansamblu, cat si pana la cele mai neinsemnate detalii? Atunci cand decizi ca nu vrei sa iti lasi organizarea nuntii pe mainile altcuiva, trebuie sa iti asumi volumul imens de aspecte pe care trebuie sa le stabilesti.

In functie de asteptarile si dorintele tale, poti opta pentru un eveniment complex, bogat in elemente surpriza pentru invitati, ori pentru unul simplu, in care accentul se pune doar pe voi doi, subliniind frumoasa voastra relatie.

Cheia succesului – organizarea din timp a look-ului tau

Articolul continuă după reclamă

Atunci cand incepi planificarea unui eveniment atat de complex, trebuie sa fii foarte organizata, sa iti faci din timp liste pentru fiecare aspect al realizarii sale, astfel incat sa nu omiti niciun detaliu. Completeaza-le pe acestea pe parcurs, insa ghideaza-te mereu dupa gradul de comoditate si utilitate pe care achizitiile facute le au, mai apoi, dupa aspectul vizual.

Pe acelaşi subiect

Look-ul unei mirese este foarte important, in mod special, pentru aceasta, insa, fara accesorizarea acestuia cu un zambet sincer, nu are nicio valoare pentru cei din jur, ba chiar, in timp, nici pentru ea.

Starea ta de spirit din ziua nuntii, dupa cum vei observa atunci, va depinde de foarte multe aspecte, printre care emotiile naturale si cele date de desfasurarea evenimentului, comoditatea imbracamintei, conditiile meteo, oamenii din jur, fie prieteni si familie, nasi sau mire.

Alege rochia nu doar in functie de design-ul si aspectul sau atunci cand o probezi, stand in picioare, ci si dupa lejeritatea pe care ti-o ofera atunci cand stai cu ea pe scaun si in masina, insa cel mai important, cand mergi si dansezi. Nu te grabi atunci cand alegi rochia de mireasa, proband si punand modelele preferate la orice teste consideri ca iti sunt de folos pentru a stabili care este cea perfecta.

Pantofii sunt un element esential in buna desfasurare a evenimentului. Desi acest accesoriu nu pare foarte important, in mod special daca nu se observa din cauza rochiei, cand stai in picioare, ei sunt cei care trebuie sa iti ofere comoditate pe tot parcursul evenimentului, fiind incaltata aproximativ 20 ore, in functie de durata sa. Pentru ca perechea de pantofi aleasa sa iti ofere un confort maxim, alege sandale cu toc, pentru a-ti lasa piciorul sa respire, fara a-l strange excesiv. Asigura-te ca sunt confectionate din materiale de o calitate inalta, deoarece pe parcursul orelor cat sunt purtatate, picioarele se vor umfla datorita caldurii, emotiilor si efortului depus. Este recomandat pentru o astfel de zi incarcata, sa ai la tine o rezerva, pentru ca la restaurant sa te poti schimba in ceva mai comod, in mod special daca nu esti obisnuita cu dimensiunile tocurilor pe care le-ai ales. Astfel, nu uita sa iti iei o pereche de sandale de rezerva, optand fie pentru un model cu toc gros sau platforma, fie pentru unele cu talpa joasa.

Machiajul si coafura au rolul de a-ti completa modelul si stilul rochiei, subliniindu-ti si accentuandu-ti frumusetea naturala, fara a diminua trasaturile speciale ale chipului tau, integrandu-se perfect in decorul si tematica aleasa pentru evenimentul tau. Cauta si consulta-te cu cei care se vor ocupa de aceste aspecte, pentru a gasi in timp util modelele perfecte pentru tine, programandu-ti si o sedinta de test, in care sa vezi cum si daca ceea ce ai ales te avantajeaza.

Nu te grabi cand faci alegeri

Asigura-te ca apelezi la profesionisti si nu face sacrificii asupra aspectelor importante. Cauta si gaseste locurile si oamenii potriviti pentru voi, ca si cuplu, care sa va fie alaturi, astfel, ai in vedere cunoasterea preotilor, sefului de sala si a echipelor din cadrul entertainment-ului si domeniului de foto-video. Este foarte important sa vizualizezi din timp atat biserica si restaurantul, salonul, cat si portofoliile celor care vor avea responsabilitatile de intretinere a atmosferei (formatie/band/DJ/lautari, echipe de dans, artisti cu reprezentatii diverse), insa, in mod special, ale celor care se vor ocupa de surprinderea si capturarea intregului eveniment, atat in ansamblu, cat si in detaliu – echipa foto-video.

Secretul unei nunti perfecte este ca mirii sa se distreze, sa se simta bine, sa fie mereu cu zambetul pe buze. De aceea, atat sotul tau, cat si TU, trebuie sa va organizati din timp, astfel incat in ziua nuntii sa va concetrati doar asupra voastra, pentru a va putea bucura de toate momentele si etapele acesteia. Nu uitati ca evenimentul nu este facut pentru invitati, ci pentru voi doi, pentru transformarea iubirii voastre in familie, in mod oficial.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » „MUST to KNOW” pentru MIRESE – Planificarea si Organizarea NUNTII PERFECTE