Antena Meniu Search
x

Nicolas Cage se îmbracă de la Adina Buzatu

Pentru Nicolas Cage, Bucureştiul a bătut Hollywoodul. Actorului nu i-a convenit nicio haină pregătită de echipa lui pentru filmul pe care îl face la noi şi a apelat la Adina Buzatu.

Vezi și

Stilista a dat lovitura, încă de la primul sacou. Imediat ce actorul a îmbrăcat una din ţinute, s-au legat şi o prietenie frumoasă, dar şi un contract pe termen mai lung.

Cage. Agentul CIA Nicolas Cage. În cea mai nouă peliculă în care joacă, actorul american avea nevoie de costume care să-i pună în valoare umerii laţi, statura masivă. Cel puţin patru ţinute. După ce s-a enervat teribil că nu găseşte nimic să-l mulţumească, starul de la Hollywood a intrat pe mâinile Adinei Buzatu.

Cu un aşa. corp Adinei Buzatu i-a fost uşor să lucreze. I-a ales imediat lui Nicolas Cage ţinutele cele mai potrivite. Fiecare costum a costat câteva mii de euro. O nimica toată pentru producătorii filmului "The Dying of The Light", o peliculă cu buget de milioane de euro.

"The dying of the light", pelicula pentru care Nicolas Cage filmează în România, va fi lansată anul viitor. Dar, până acolo e drum lung. Starul american va mai respira aerul dâmboviţean câteva săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Nicolas Cage se îmbracă de la Adina Buzatu