Antena Meniu Search
x

Niculina Stoican, Maria Buză şi Anda Ghiţă se alătură reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1

Cea mai nouă gală a emisiunii Mireasa a venit cu o veste foarte importantă pentru băieţii care au pornit în competiţie cu gândul de a-şi găsi sufletul pereche, de a lupta pentru a-l cuceri şi de a câştiga marele premiu în valoare de 40.000 de Euro şi nunta la cheie.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 11:01

Niculina Stoican, Maria Buză şi Anda Ghiţă se alătură reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1 - Antena 1

Astfel, aceştia au aflat de la prezentatoarea show-ului că invitatele acestei săptămâni – Niculina Stoican, Maria Buză şi Anda Ghiţă vor avea un rol foarte important în competiţie începând chiar de astăzi.

“Pe lângă faptul că v-au cunoscut, s-au distrat şi au petrecut timp alături de voi în casa Mireasa, cele trei doamne au un rol foarte important în emisiune: începând de acum vă vor fi alături până la final, vă vor sfătui şi vor lupta pentru fiecare dintre voi, ca împreună să câştigaţi premiul cel mare!”, le-a mărturisit Diana băieţilor.

“Iubesc tinerii și cred în ei, tocmai de aceea orice proiect care-i are în prim plan pe mine mă fascinează. Așa se justifică prezența mea în reality-show-ul Mireasa. Sunt mama unui tânăr de 27 de ani, am o căsnicie de 30 de ani, așa că toată această experiență de viață mă va ajuta să le ofer tinerilor din casă o prietenie din care pot învăța multe. Sunt tare mândră că am fost aleasă de 3 băieți din casă pentru a-i susține și indiferent de rezultatul final, vreau ca ei să se bucure de tot ce trăiesc împreună, înțelegând astfel cât de frumos este fiecare moment al vieții!”, a mărturisit Niculina Stoican, cea care a ales să pornească la drum alături de Lică, Ciprian, dar şi de cel mai nou băiat care a intrat sâmbăta aceasta în casă, Costi.

Anda Ghiţă îi va avea în grijă pe Ionuţ şi pe Armando: “M-am alăturat echipei Mireasa cu bucurie, pentru că toată viaţa Dumnezeu mi-a dat şansa să cunosc oameni, lecţii de viaţă în care eu să am un rol important, să învăţ şi să ajut la nevoie. Pentru că sunt femeie, soţie, mamă şi bunică, cu o experienţă vastă de viaţă simt că le voi fi de ajutor celor doi concurenţi, Ionuţ şi Armando din casa Mireasa. Sunt cunoscută pentru autenticitatea mea şi modul meu curajos de a mă prezenta în faţa lumii, cu trăirile mele reale şi sincere, trăiesc viaţa prin toţi porii şi cu tot sufletul. Am să depun toată energia şi iubirea necesară pentru ca cei doi tineri să câştige. Ei au această şansă, iar eu le voi fi alături. Dumnezeu a vrut ca noi să mergem pe acest drum împreună şi tot El ne va ajuta să fim învingători!”

“Sunt Maria Buză şi împreună cu minunatele doamne Anda Ghita şi Niculina Stoican am dat buzna în casa Mireasa. Sper că alături de ele si împreună cu toți "colocatarii" să ne bucurăm de momente frumoase, distractive şi să reuşim să le croim un drum cinstit şi cât mai corect. Fie ca acest episod Casa Mireasa să fie experienţa vieţii lor, din care sa nu regrete nicio clipă. Doi bărbați încap pe mâna mea, Nutu si Florin, şi mă voi strădui să câştige simpatia atât celor din casă, cît și celor de acasă. Fiţi cu ochii pe noi!”, a mărturisit Maria Buză.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta, de la ora 13:30, telespectatorii le vor putea fi alături concurenţilor dornici să îşi găsească sufletul pereche, să lupte pentru a-l cuceri şi să câştige marele premiu – 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţări întregi în cadrul îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa, de la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Niculina Stoican, Maria Buză şi Anda Ghiţă se alătură reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1