Antena Meniu Search
x

Noi vedete intră în jocul transformărilor în cel de-al cincisprezecelea sezon Te cunosc de undeva!

Au început filmările pentru cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului.

de Redactia Observator

la 09.06.2020, 10:43

Începe cel de-al cincisprezecelea sezon Te cunosc de undeva! - Antena 1

Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Așadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenă, de data aceasta alături de bunul său prieten, Marcel Pavel, Romică Ţociu va face echipă cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cătălina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Monica Anghel și Marcel Pavel vor cânta pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură. „Sunt aici la sugestia prietenei mele dragi, Monica Anghel, care mi-a spus <<Marcel, vino, că este foarte, foarte haios, o să fie o distractie generală!>>. Mai fusesem invitat, însă am refuzat cu eleganţă, necrezând că mi se va potrivi acest format; transformările mi se par foarte delicate şi dificile. Chiar de la prima repetiţie am simţit că într-adevăr, acest proiect este o mare provocare. Dar este foarte interesant, atmosfera este extraordinară, colegii deosebiţi. Ne simţim ca într-o mare familie, am uitat de spiritul de competiţie şi ne bucurăm de fiecare clipă împreună!”, a declarat Marcel, în vreme ce Monica a completat: “Mă bucur să particip din nou şi bucuria e şi mai mare că pot să fiu alături de bunul meu prieten, Marcel, pentru că noi suntem prieteni de 35 de ani. Ne leagă extraordinar de multe lucruri, e suficient să ne uităm unul la altul şi ştim deja ce vrem să ne spunem. Aşa cum spunea şi Marcel, atmosfera e extraordinară la platou, oamenii sunt minunaţi, de asta am şi venit, să ne simţim bine, să ne bucurăm împreună cu colegii noştri şi să se bucure şi oamenii care se uită la noi de toate personajele pe care le vom face!”.

La rândul lor, Romică Ţociu şi Adriana Trandafir se bucură nespus să urce pe scena transformărilor: “Când am aflat că producătorii s-au gândit la cuplul nostru, mi-am dat seama că Adriana este singura cu care m-aş fi potrivit din showiz-ul acesta pentru un asemenea rol!”, a declarat Romică, în vreme ce Adriana a completat: “Eu trebuie să spun adevărul: n-aş fi vrut să mai vin, după prima experienţă “traumatizantă”, cu toate ghilimelele de rigoare. Spun asta pentru că atunci am luat totul foarte personal, am luat prea în serios toată treaba asta şi deşi rezultatele au fost extraordinare, pentru mine a fost o provocare fantastică. Între timp am devenit şi cardiacă şi mi-am spus clar că nu mai vin. Dar când m-au sunat producătorii, când m-a sunat Romică, vorbindu-mi despre faptul că de data asta o să ne distrăm şi promiţându-mi el că îmi va fi mai uşor, pentru că greutăţile se vor împărti, nu am putut să spun nu!”.

Pentru Liviu şi Andrei, proiectul Te cunosc de undeva! e un fel de a doua casă. “Sunt pentru a şasea oară aici şi cred că n-am să mă opresc niciodată! Am declarat în nenumărate rânduri că este emisiunea mea de suflet, e locul în care m-am descoperit şi locul care m-a făcut să fiu ceea ce sunt acum. În 2013, când am participat prima oară, mi-am dat seama că pot mai mult decât credeam eu despre mine şi pentru mine acest proiect rămâne emisiunea care m-a “dezgheţat”, care m-a ajutat să ajung unde am ajuns, emisiunea care mi se potriveste foarte bine, iar de când concurez cu Liviu mi se pare o distracţie continuă. Chiar dacă muncim mult şi chiar dacă avem emoţii, chiar dacă la fiecare personaj ne tremură genunchii, mă simt ca şi când aş fi într-o permanentă vacanţă!”, a povestit Andrei, în vreme ce Liviu a completat: “Mi-a plăcut tot timpul formatul, e o lecţie de canto pentru noi, artiştii! Mi-e foarte drag să merg pe stradă şi să mă oprească oamenii, să îmi spună ce tare s-au distrat uitându-se la emisiunea noastră sau că s-au destins cu show-ul Te cunosc de undeva! după o zi stresantă! După patru sezoane nu îmi mai e frică de nimic aici!”.

Tot o prietenie veche le leagă şi pe Monica şi Cătălina Grama Jojo: “Prima persoană care mi-a vorbit despre “Te cunosc de undeva!” a fost Monica Anghel. N-am crezut că e pentru mine, sincer, am zis că aici e altceva, e cu oameni care cântă, e pentru voci mai mari, nu pentru o voce ca a mea. În cele din urmă, Moni m-a convins şi uite aşa am ajuns aici. Am avut încredere în ce mi-a zis ea, am mers pe instinctul ei. Cel mai teamă îmi e de mine, pentru că am un spirit autocritic foarte pregnant, pe care încerc să îl tin sub control cât se poate, dar ştiu că o să mă izbească la un moment dat pe parcursul competitiei!”.

Pentru Adda, scena Te cunosc de undeva! este o provocare cu totul nouă: “M-am gândit că este o emisiune foarte tare, care te pune în dificultate şi te scoate din zona ta de confort şi, dacă am trecut prin “Asia Express” şi am supravieţuit, de ce să nu accept şi această provocare?! Şi această emisiune mă va scoate din zona de confort şi fizic, şi psihic şi vocal, dar nu mi-e teamă. Până la urmă asta este frumuseţea emisiunii, să accepţi provocările ruletei, dacă am face doar personaje care ne-ar ţine în zona de confort, care ar mai fi şmecheria, am fi toţi buni! Asta e şi ideea, să ne distrăm, să nu ne iasă din prima personajul, e foarte tare, totul e la superlativ aici!”.

Tavi Clonda îşi dorea de multă vreme să facă parte din distribuţia transforming show-ului: “Am fost foarte fericit, îmi doream de foarte mult timp să lucrez într-un proiect de genul ăsta. Am primit cu o bucurie enormă propunerea de a participa, dar şi cu o responsabilitate foarte mare, pentru că mi-am dat seama că nu va fi uşor, dar ce se poate realiza foarte uşor în viaţă şi să aibă efect mare?”, a mărturisit Tavi, care a mai spus că “cel mai tare îmi e frică de tocuri şi de faptul că va trebui să îmi dau barba jos după 15 ani. O să fie foarte distractiv, pentru alţii, pentru mine nu!”.

Şi Ami se declară foarte încântată de participarea în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, “mai ales că sunt fan al emisiunii încă de la primul sezon. Orice provocare nouă mă pune pe gânduri și îmi pune la încercare emoțiile însă de-a lungul timpului am învățat din experiențele mele că, dacă mi-a fost teamă de ceva, cu atât mai mult am vrut să fac acel lucru fiindcă doar așa mi-am învins temerile. A venit momentul să spun DA și acestei provocări și sunt pregătită să văd cât de departe mă poate duce curajul meu de a ieși din zona de confort în acest context!”

Toto Dumitrescu a primit şi el provocarea de a participa în acest show cu mare entuziasm: “Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, a mai declarat actorul.

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Noi vedete intră în jocul transformărilor în cel de-al cincisprezecelea sezon Te cunosc de undeva!