Antena Meniu Search
x

Noul album al lui Adele, lansat pe internet

Noul album al lui Adele este deja pe internet, cu două zile înainte de lansarea oficială. Noul LP, „25" trebuia să fie lansat vineri, dar în noaptea de marţi spre miercuri mai mulţi utilizatori de Twitter au încărcat link-uri cu primele două minute din fiecare melodie de pe materialul discografic.

Vezi și

Noul album al lui Adele este deja pe internet, cu două zile înainte de lansarea oficială. Noul LP, „25" trebuia să fie lansat vineri, dar în noaptea de marţi spre miercuri mai mulţi utilizatori de Twitter au încărcat link-uri cu primele două minute din fiecare melodie de pe materialul discografic

Mai mulţi fani ai artistei au spus că au zărit albumul pe rafturile magazinului „Target", din Statele Unite. Se pare că LP-ul a fost pus din greşeală mai devreme. Unii au postat chiar şi fotografii cu acesta.

Reprezentanţii companiei „Target" au negat informaţiile care îi învinuiau de apariţia albumului în rafturile magazinelor pe care le administrează. Primul extras pe single de pe LP, „Hello", a primit deja discul de platină în Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Noul album al lui Adele, lansat pe internet