Antena Meniu Search
x

Video Nuntă de basm pentru nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer. A purtat cinci rochii de dantelă și mătase, la care s-a lucrat jumătate de an

Nuntă de poveste pentru nepoata prinţesei Diana. Lady Kitty Spencer s-a căsătorit cu alesul inimii ei, miliardarul Michael Lewis, în cadrul unei ceremonii desfăşurate într-o vilă din secoul al XVII-lea din Roma. Pentru ziua cea mare, Dolce & Gabbana a răsfăţat-o pe nepoata Prinţesei Diana cu cinci ţinute de vis.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 10:47

Vezi și

Un foc spectaculos de artificii deasupra grădinilor vilei de lux a familiei de nobili Aldobrandini. Un final propice pentru un weekend de vis şi o nuntă demnă de o prinţesă. Casa de modă Dolce & Gabbana, cu care Lady Kitty Spencer colaborează încă din 2017, a creat pentru ea cinci ţinute impresionante. Designerii italieni au pus la dispoziţia fiicei Contelui Spencer cinci rochii uluitoare din dantelă, mătase şi tul de cea mai înaltă calitate, la care au lucrat timp de şase luni.

Citește și: Colecția de genți a Prințesei Diana impresionează și astăzi. Ce poșetă îi poartă numele

Pentru rochia prinicpală, lady Kitty a ales un design cu dantelă florală, similar rochiei de mireasă purtată de mama sa. Cu toate acestea ea a renunţat la tiara de diamant a familiei Spencer, purtată şi de Prinţesa Diana la nunta cu Prinţul Charles din urmă cu 40 de ani. 

Earl Spencer nu a fost prezent la nuntă, însă familia a fost reprezentată de mama sa şi de surorile sale Amelia şi Eliza. Printre invitaţi s-au numărat şi Marchiza de Bath, dar şi nume importante din lumea modei precum Jade Holland Cooper sau Maye Musk, mama lui Elon Musk.

Povestea de dragoste dintre Kitty Spencer şi partenerul său, Michael Lewis, mai în vârstă cu 32 de ani, a început în 2018. El un mogul al industriei de modă cu o avere de peste 90 de milioane de euro, ea o aristocrată devenită model profesionist în urmă cu şase ani. A cerut-o în căsătorie în 2019 înainte de Crăciun cu un inel cu un diamant de 350 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Nuntă de basm pentru nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer. A purtat cinci rochii de dantelă și mătase, la care s-a lucrat jumătate de an