Antena Meniu Search
x

O celebră cântăreață face o dezvăluire șocantă: „AM FOST VIOLATĂ!”

Jackie Fuchs, fostă membră a formaţiei Runaways, a declarat că a fost violată în 1976 de managerul de atunci al formaţiei, Kim Fowley, în timp ce alte persoane priveau, printre care şi Joan Jett, colega ei de trupă

Jackie Fuchs, fostă membră a formaţiei Runaways, a declarat că a fost violată în 1976 de managerul de atunci al formaţiei, Kim Fowley, în timp ce alte persoane priveau, printre care şi Joan Jett, colega ei de trupă. 

Fuchs, care a activat în toate proiectele muzicale sub numele de Jackie Fox, a vorbit, joi, despre experienţa traumatizantă cu Fowley, care a decedat în luna ianuarie a acestui an, explicând că a fost atacată, pe când avea 16 ani, de manager, în timpul unei petreceri de anul nou care a avut loc în Orange County, California.

Fowley ar fi dus întreaga formaţie la un hotel, după încheierea evenimentului, iar Fuchs susţine că acesta i-a dat sedative, fapt care ar putea fi confirmat de martorii de atunci, şi l-a auzit pe manager întrebând unii dintre membrii echipei de la petrecere dacă ar vrea să întreţină relaţii sexuale cu ea.

"Am deschis ochii şi l-am văzut pe Fowley cum mă violează, iar acolo erau oameni care mă priveau", îşi aminteşte Fuchs, adăugând că printre aceia se afla şi colega sa Joan Jett.

De cealaltă parte, Joan Jett neagă aceste afirmaţii, iar, într-o declaraţie obţinută de publicaţia Billboard, aceasta spune: "Oricine mă cunoaşte cu adevărat înţelege că, dacă aş fi ştiut că o prietenă sau colegă de trupă ar fi fost violată, nu aş fi stat cu braţele încrucişate în timp ce se întâmpla asta. Nu am aflat de acest incident".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » O celebră cântăreață face o dezvăluire șocantă: „AM FOST VIOLATĂ!”