Antena Meniu Search
x

Video O colaborare care a luat prin surprindere industria muzicală din România: AMI cântă alături de Tata Vlad de la B.U.G Mafia

AMI dă startul noului ei album cu piesa Enigma, iar primul pas îl face alături de Tata Vlad de la BUG Mafia. Colaborarea dintre cei doi a luat prin surprindere pe toată lumea. Piesa se anunță a fi un mega-hit al anului 2021. Are deja peste un milion 200 de mii de vizualizări pe youtube. Este mai exact pe locul 10 in trendingul muzical.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 17:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Single-ul reprezintă cel mai bine maniera în care ea însăşi a fost percepută de public - o enigmă, care s-a lăsat dezvăluită doar prin intermediul muzicii ei. Asta spune chiar AMI.  Artista este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală. În schimb, în videoclipul acestei piese, artista pare să arate fără reţineri toate emoţiile pe care le-a ţinut ascunse în sufletul ei de-a lungul carierei. 

AMI: Abia am aşteptat să lansez această piesă, cu această colaborare cu Tata Vlad de la B.U.G Mafia. Partea lui a înregistrat-o în Barcelona, acolo unde el locuieşte şi eu aici, în România. Ne-am împărtţit aşa ca să avem posibilitatea să scoatem împreună acest clip, altfel nu avea sens să scoatem videoclip. În urma colabărării mele cu B.U.G Mafia a venit foarte natural şi această piesă. Piesa aceasta a fost compusă anul trecut şi am zis să îl sunt pe Tataee să văd dacă e deschis la o colaborare cu mine. I-a plăcut enorm de mult piesa şi ne-am apucat de treabă, iar acum vedeţi şi voi rezultatul. Noi suntem foarte mândri de ce a ieşit. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Mondene » O colaborare care a luat prin surprindere industria muzicală din România: AMI cântă alături de Tata Vlad de la B.U.G Mafia