Antena Meniu Search
x

Zeci de tinere sexy s-au întrecut pentru titlul de "cea mai fierbinte prezenţă"

Domnişoarele care nu au prins un loc pe plajă, la mare, au luptat pentru titlul de regină a piscinei. Competiţia s-a ţinut astăzi, la un club de lux din Capitală.

Vezi și

 Domnişoarele care nu au prins un loc pe plajă, la mare, au luptat pentru titlul de regină a piscinei. Competiţia s-a ţinut astăzi, la un club de lux din Capitală. Fetele s-au dezbrăcat de inhibiţii şi nu numai, şi au defilat printre şezlonguri.

Competiţia a fost acerbă încă de dimineaţă. Zeci de domnişoare, una şi una, îşi antrenau talentele. Andreea e concurentă cu experienţă. Pentru aşa un concurs se pregăteşte de ani buni în fiecare zi.

Sub 23 de ani şi peste un metru 75. Sunt condiţii clare pentru a rezista într-o astfel de bătălie. Dezinvoltura e o altă calitate cheie. Măcar în vacanţă, juriul le-a scăpat pe concurente de proba de cultură generală. Defilarea i-a trimis pe domni în culmea fierbinţelilor.

Agitaţia domnişoarelor nu a fost deloc în van. Premiul încă nu s-a adjudecat. Alte câteva zeci de tinere vor încerca să obţină un loc în finală weekend-ul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Zeci de tinere sexy s-au întrecut pentru titlul de "cea mai fierbinte prezenţă"