Antena Meniu Search
x
LIVE

Orchestra Simfonică Bucureşti cântă Beatles

Orchestra Simfonică Bucureşti renunţă pentru o zi la armoniile clasice pentru a aduce un omagiu trupei Beatles! O provocare pentru muzicieni care speră ca astfel să atragă un public cât mai tânăr la concertele lor.

De Antonia Gasparovici la 17.02.2020, 00:33
Vezi și
  • Orchestra Simfonică București vrea să atragă și alt public, cu acest concert.
  • Orchestra va interpreta mai multe hituri Beatles.

Orchestra Simfonică Bucureşti renunţă pentru o zi la armoniile clasice pentru a aduce un omagiu trupei Beatles! O provocare pentru muzicieni care speră ca astfel să atragă un public cât mai tânăr la concertele lor.

Hiturile Beatles în interpretarea Orchestrei Simfonice Bucureşti ar trebui să "aducă împreună" pasionaţii de muzică clasică şi fanii formaţiei britanice.

CĂTĂLIN OPRIȚOIU, manager si fondator al Orchestrei Simfonice București: Ideea este să aducem tot publicul la sală. Și să ne apropiem de tot publicul, de cei care ascultă orice gen de muzică.

ANDREI TUDOR, dirijor: Cred că aceste concerte au rolul de a aduce și publicul care nu intră în mod normal într-o sală de concert clasică. Melodia este totul în muzică și Beatles au făcut atâtea melodii incredibile și atunci fuziunea aceasta e binevenită.

Este pentru prima dată când Orchestra Simfonică pune în scenă un astfel de proiect.

MIRUNA VIDICAN, instrumentist: Suntem cu toții foarte încântați, este genul de muzică ce ne place și cred că se creează o legătură specială între noi și public.

GABRIEL GHEORGHE, concertmaestru: Încercăm permanent să găsim o rețetă care să se adreseze sufletelor. Concertul se adresează tuturor celor care iubesc muzica Beatles și nu numai.

Hey Jude", "All You Need Is Love", "Michelle", "Yesterday" sau "Let It Be" sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute melodii ce vor fi reinterpretate în stilul clasic al Orchestrei Simfonice.

Organizatorii concertului promit că vor surprinde plăcut publicul, nu doar prin reinterpretarea muzicii Beatles, ci şi prin combinarea melodiilor rock cu acordurile lui Ceaikovski.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Orchestra Simfonică Bucureşti cântă Beatles

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă