Ozana Barabancea are o colecție impresionantă de ii. Câte modele a adunat artista

Publicat: 02.10.2015, 07:50.
Actualizat: 02.10.2015, 08:25

Dacă s-ar da un trofeu pentru cel mai înfocat fan al portului tradiţional românesc, Ozana Barabancea l-ar câştiga cu siguranţă

Dacă s-ar da un trofeu pentru cel mai înfocat fan al portului tradiţional românesc, Ozana Barabancea l-ar câştiga cu siguranţă. Vedeta e înnebunită pur şi simplu după ii. Se laudă cu 120 de modele, pe care încearcă să le poarte cât mai des.

Vedeta e înnebunită pur şi simplu după ii. Se laudă cu 120 de modele, pe care încearcă să le poarte cât mai des.

Iar unele dintre ţinutele vedetei şi-ar găsi cu uşurinţă loc în orice muzeu al portului tradiţional. Artista le-a mărturisit jurnaliştilor de la spynews că are un costum de mireasă vechi de peste o sută de ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.