Antena Meniu Search
x

Păpușa umană Ken a ajuns din nou la doctor. Tânărul care și-a făcut deja 60 de operații și-a scos coastele (Foto, Video)

Rodrigo Alvez, supranumit "Păpuşa Ken" din cauza zecilor de operaţii estetice făcute pentru a semăna cu partenerul jucăriei Barbie, a ajuns din nou la doctor.

Rodrigo Alvez, supranumit "Păpuşa Ken" din cauza zecilor de operaţii estetice făcute pentru a semăna cu partenerul jucăriei Barbie, a ajuns din nou la doctor.

Brazilianul a dus iubirea sa pentru operații la extrem și a decis să-și îndepărteze, prin intervenție chirurgicală, patru coaste, el devenind astfel primul pacient de gen masculin care recurge la o astfel de procedură, potrivit medicului Michael K Obeng, scrie Daily Mirror.

Rodrigo Alves, papusa umana Ken, dupa operatia la coaste

Rodrigo Alves a decis să scape de cele patru coaste, pentru că s-a simțit prea gras pentru a participa la petrecerile de Crăciun de anul trecut.

Pe acelaşi subiect

Medicul a postat o înregistrare cu intervenția pe care a făcut-o.

În ultimii ani, Rodrigo Alves a cheltuit peste jumătate de milion de lire sterline pentru cele 60 de operații estetice și cele 100 de intervenții cosmetice care i-au schimbat înfățișarea.

Păpușa Ken se poate lăuda cu zece operații la nas, operaţii la conturul feţei, la gât și ochi, un lifting de fese, implanturi de silicon în piept, în zona abdominală sau implanturi de păr.

Așa arăta Rodrigo Alves înainte de intervențiile chirurgicale.

Rodrigo Alves, papusa umana Ken inainte de operatii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Păpușa umană Ken a ajuns din nou la doctor. Tânărul care și-a făcut deja 60 de operații și-a scos coastele (Foto, Video)