Antena Meniu Search
x

Un model de doar 14 ani s-a sinucis pentru a scăpa de bullying. Mesajul cutremurător al familiei: "Veniți la înmormântare să vedeți ce ați făcut" (Video)

Tatăl unui model de doar 14 ani, care s-a sinucis săptămâna trecută pentru a scăpa de bullying, a scris pe Facebook un mesaj cutremurător.

Tatăl unui model de doar 14 ani, care s-a sinucis săptămâna trecută pentru a scăpa de bullying, a scris pe Facebook un mesaj cutremurător pentru a face cunoscută drama celor care se confruntă cu un astfel de fenomen, scrie Daily Mirror.

Amy "Dolly" Everett, devenită faimoasă în Australia la vârsta de 6 ani, după ce a filmat mai multe reclame pentru producătorul de pălării Akubra, și-a pus capăt zilelor la doar 14 ani, din cauza mesajelor primite pe rețelele de socializare, potrivit familiei.

Tatăl fetei, Tick Everett, nu a oferit detalii privind tipul de mesaje pe care le primea fiica sa, spunând doar că Amy și-a pus capăt zilelor pentru că dorea să scape de "răul din această lume".

Pe acelaşi subiect

"Aceste zile au fost un exemplu pentru cum trebuie folosit social-media, dar și un exemplu pentru cum nu trebuie folosit. Dacă vom putea ajuta ca alte vieți prețioase să nu fie pierdute și ca suferința altora să fie oprită, atunci viața lui Dolly nu se va fi pierdut în van. Știu că unii consideră sinuciderea un act de lașitate, dar vă asigur că aceia nu au nici măcar jumătate din puterea pe care a avut-o frumosul meu înger. Doll a avut puterea de a face ceea ce trebuia făcut pentru a scăpa de răul din această lume. Din păcate, Dolly nu va ști niciodată durerea și golul pe care le-a lăsat în urmă. Spunând asta, am câteva mesaje. 

Mai întâi, dacă din întâmplare, oamenii care credeau că tot ceea ce spun este o glumă și s-au crezut superiori prin actele de bullying și hărțuire văd această postare, îi rog să vină la înmormîntare și să fie martorii cumplitei distrugeri pe care au provocat-o. 

Al doilea mesaj este pentru cei puternici: haideți să punem capăt hărțuielilor oriunde în lumea asta. Există o vorbă care spune: "nu știi ce ai până nu-l pierzi"", este mesajul scris de tatăl adolescentei model.

La rândul lor, responsabilii companiei Akubra au transmis un mesaj de condoleanțe, cerând lansarea unei campanii în numele lui Amy pentru stoparea acestui fenomen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un model de doar 14 ani s-a sinucis pentru a scăpa de bullying. Mesajul cutremurător al familiei: "Veniți la înmormântare să vedeți ce ați făcut" (Video)