Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pariuri pe numele primului copil al Prinţului Harry. Diana, cota de 10 la 1

Mai sunt doar câteva săptămâni până când ducesa de Sussex va aduce pe lume primul său copil cu prinţul Harry. Iar viitorul moştenitor regal le dă de lucru caselor de pariuri din Londra. Oamenii pariază pe numele copilului, pe culoarea părului său şi pe multe alte detalii din viitoarea sa existenţă.

de Redactia Observator

la 23.03.2019 , 13:11

Mai sunt doar câteva săptămâni până când ducesa de Sussex va aduce pe lume primul său copil cu prinţul Harry. Iar viitorul moştenitor regal le dă de lucru caselor de pariuri din Londra, unde zilele acestea este activitate intensă. Oamenii pariază pe numele copilului, pe culoarea părului său şi pe multe alte detalii din viitoarea sa existenţă.

Sunt refuzate însă pariurile pe sexul său, deoarece aproape toată lumea este convinsă că va fi o fetiţă.

Febra pariurilor a început din momentul când s-a anunţat că ducesa Meghan este însărcinată. La început, cei mai mulţi jucători au încercat să ghicească sexul viitorului copil, deoarece era mai simplu, fiind doar două variante.

Vezi și

Dar, acum, pariurile pe acest subiect sunt închise, pentru că erau prea dezechilibrate.

"Am oprit pariurile pe sexul copilului pentru că suntem foarte convinşi care va fi acesta. Săptămâna asta am început să primim o mulţime de mize consistente pe faptul că bebeluşul va fi o fată", a declarat reprezentanta unei case de pariuri.

Diana, cotă de 10 la 1 să fie numele copilului

Dacă, într-adevăr, Meghan şi Harry vor avea o fetiţă, mulţi clienţi cred că ea va fi botezată Diana, din motive evidente. Dar şi alte nume sunt destul de populare.

În fruntea listei este Diana, cu cota 10 la 1. Diana este favorita absolută, fără mari surprize, date fiind legăturile evidente. Dar o tendinţă recentă este pentru Victoria, care a ajuns tot la 10 la 1.

Amatorii de pariuri nu se mulţumesc doar cu opţiunile simple. Unii mizează şi pe numele naşilor ce vor fi aleşi pentru urmaşul ducilor de Sussex. Culoarea părului copilului este un alt motiv ca să parieze, mai mult din motive sentimentale.

Cei mai înverşunaţi jucători britanici au cerut să parieze şi pe momente îndepărtate din viaţa prinţilor: care dintre copiii lui William şi Harry va primi cele mai bune note la şcoală sau care din băieţi va avea, primul, chelie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Mondene » Pariuri pe numele primului copil al Prinţului Harry. Diana, cota de 10 la 1