Antena Meniu Search
x

Regizorul seriei "Stăpânul inelelor" ar putea depune mărturie împotriva lui Harvey Weinstein în procesul actriței Ashley Judd

Regizorul seriei "Stăpânul inelelor", Peter Jackson, ar putea depune mărturie împotriva fostului producător de la Hollywood Harvey Weinstein în procesul intentat de actrița Ashley Judd.

Peter Jackson si Ashley Judd
Peter Jackson ar putea depune marturie in favoarea actritei Ashley Judd - Hepta

Regizorul seriei "Stăpânul inelelor", Peter Jackson, ar putea depune mărturie împotriva fostului producător de la Hollywood Harvey Weinstein în procesul intentat de actrița Ashley Judd.

Potrivit Reuters, celebrul regizorul a vorbit cu avocații lui Ashley Judd și ar putea oferi o mărturie “convingătoare” care să sprijine acuzațiile de defăimare și hărțuire sexuală pe care Ashley Judd le-a formulat la adresa lui Harvey Weinstein.

Actrița Ashley Judd a intentat un proces civil, în aprilie 2018, prin care îl acuză pe Harvey Weinstein, producătorul căzut în dizgrație după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală de zeci de femei, că l-a descurajat pe Jackson în 1998 de la o distribui în blockbuster-ul “Lord of the Rings/Stăpânul inelelor”, ca răzbunare pentru faptul că i-a refuzat avansurile sexuale.

Avocații actriței se vor folosi de un interviu dat de Jackson unui site din Noua Zeelandă, în care declara că a auzit de la responsabilii companiei Miramax că Judd era “un coșmar când vine vorba de filmări”.

Marți, avocatul lui Weinstein, Phyllis Kupferstein, i-a cerut judecătorului Philip Gutierrez din Los Angelessă respingă procesul intentat de actrița americană, cunoscută din filme precum “Double Jeopardy“ (1999), “Divergent“ (2014) și “Insurgent“ (2015).

Producătorul Harvey Weinstein este judecat la New York pentru mai multe acuzaţii de agresiune sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Regizorul seriei "Stăpânul inelelor" ar putea depune mărturie împotriva lui Harvey Weinstein în procesul actriței Ashley Judd