Antena Meniu Search
x

Poliția Română a lansat Șatra DADZ: "Fiusanne, lasă-mă să mă prezint"

Campanie inedită a Poliției Române, pentru combatarea consumului de alcool în rândul minorilor. "Alcoolul nu-i face pe minori mari la fel cum nici trap-ul nu-i face pe tați mai cool", transmit polițiștii, pe pagina de Facebook.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.10.2019, 21:56

Poliția Română a lansat Șatra DADZ
"Alcoolul nu te face mare" - o campanie a Poliției Române - captură foto Facebook | Poliția Română

Campanie inedită a Poliției Române, pentru combatarea consumului de alcool în rândul adolescenților. "Alcoolul nu-i face pe minori mari la fel cum nici trap-ul nu-i face pe tați mai cool", transmit polițiștii, pe pagina de Facebook.

"Asta se întâmplă dacă faci lucruri de oameni mari, fac și oamenii mari lucruri de tine", își începe Șatra DADZ melodia.

"Fiusanne, lasă-mă să mă prezint, sunt tata lui Marius, Sălăjan reprezint", este mesajul transmis la începutul videoclipului.

Șatra DADZ: "Lasă alcoolul când ești minor, că vine Șatra DADZ și-ți dă cringe la sonor"

Șatra DADZ este, în fond, un mesaj adresat celor mici, pe înțelesul lor și, de ce nu, plin glume și ironii specifice părinților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile au fost dintre cele mai diverse. "Nu stiu cine a avut idea asta, dar omul e pur si simplu genial... cred ca e una din cele mai interesante campanii anti-alcool", a scris un fan, pe pagina de Facebook a Poliției Române.

"La fel cum nici un PR hipsteresc obosit nu face militia romana mai competenta", a fost de părere un altul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Poliția Română a lansat Șatra DADZ: "Fiusanne, lasă-mă să mă prezint"