Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pomana cu haine de damă a Oanei Zăvoranu a atras şi bărbaţi! Singur printre sute de femei, speră la ceva, orice (Video)

Pomana cu haine de damă din faţa blocului unde stă Oana Zăvoranu capătă proporţii de pelerinaj, sute de oameni sperând să plece cu ceva care i-a aparţinut Oanei

de Redactia Observator

la 29.11.2017 , 16:57

Pomana cu haine de damă a Oanei Zăvoranu a atras şi bărbaţi! Singur printre sute de femei, speră la ceva, orice (Video)

Pomana cu haine de damă din faţa blocului unde stă Oana Zăvoranu capătă proporţii de pelerinaj, sute de oameni sperând să plece cu ceva care i-a aparţinut vedetei. 

Printre sutele de femei care-şi dau coate, îmbulzindu-se în faţa scării vedetei, se află şi un bărbat, care încearcă să-şi păstreze rândul. Este mesagerul soţiei sale, trimisul său, reprezentantul, aşa cum chiar el spune. Soţia sa este o admiratoare înfocată a Oanei Zăvoranul, dar, din anumite motive, nu a putut să fie prezentă la pomană. Aşa că şi-a trimis soţul, care spune că de dragul soţiei sale face orice.

"Pentru soţia mea, o reprezint pe ea. E o admiratoare înfocată a Oanei Zăvoranu, a doamnei Oana Zăvoranu. Orice ar fi din partea Oanei Zăvoranu. De dragul soţiei mele fac orice. Nu o interesează ceva de preţ, orice este purtat cu drag", spune bărbatul.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Pomana cu haine de damă a Oanei Zăvoranu a atras şi bărbaţi! Singur printre sute de femei, speră la ceva, orice (Video)