Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry şi logodnica sa Meghan Markle şi-au încheiat vacanţa de sărbători şi au reluat ieşirile oficiale

Cei doi au vizitat un post de radio pentru tineret, într-un fost "cartier fierbinte" al Londrei. Au fost întâmpinaţi cu multă căldură şi au primit şi sugestii p

Vezi și

Cei doi au vizitat un post de radio pentru tineret, într-un fost "cartier fierbinte" al Londrei. Au fost întâmpinaţi cu multă căldură şi au primit şi sugestii pentru muzica de la nuntă.

Cartierul Brixton, din sudul Londrei, era cunoscut cândva mai ales pentru confruntările violente dintre tinerii săi locuitori. O măsură de calmare a spiritelor a fost înfiinţarea unui post de radio care este, în acelaşi timp, şi centru de instruire a adolescenţilor ce doresc să lucreze în mass-media.

Postul a fost vizitat de Harry şi Meghan, în cea de-a doua lor ieşire oficială după logodnă. Localnicii au fost încântaţi să-i primească pe logodnicii regali şi şi-au exprimat speranţa că vizita lor va îmbunătăţi imaginea cartierului.

Prinţul şi viitoarea sa soţie, care se simte, încă, în largul ei în lumea spectacolului, au discutat, fără fasoane, cu salariaţii postului şi cu unii din tinerii instruiţi aici. Gazda programului din acel moment, o DJ de 17 ani, le-a oferit cu bunăvoinţă sfaturi pentru muzica de la nuntă.

Ceremonia va avea loc la 19 mai dar Meghan Markle se pregăteşte deja pentru viitorul său rol. Ea şi-a închis toate conturile personale pe reţelele sociale, după ce le-a mulţumit tuturor celor ce le-au urmărit. Palatul Kensington, reşedinţa prinţului, are propriile sale conturi, aşa că actriţa devenită prinţesă va putea şi în viitor să comunice cu fanii săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Prinţul Harry şi logodnica sa Meghan Markle şi-au încheiat vacanţa de sărbători şi au reluat ieşirile oficiale